4 motive pentru care meriți să fii bogat – Mesaj de la T.Harv Eker

Ei bine, exact asta este problema, fiindcă confortul și conveniența sunt sărutul morții când vine vorba de succes, deci trebuie să fii dispus să ieși din zona de confort pentru a crește, iar asta înseamnă că vei fi capabil să faci ceva diferit față de ceea ce ai făcut până acum.

241
millionaire mind romania -curs intesiv de educatie financiara marca t.harv eker
millionaire mind romania -curs intesiv de educatie financiara marca t.harv eker

In acest weekend se va derula in România cel mai important seminar pentru educație financiară și psihologia banilor al lunii iulie.

Este vorba de programul Millionaire Mind Intensive creat de bine cunoscutul autor T.Harv Eker al revistei New York Times. Seminarul inregistrează rezultate spectaculoase de mai bine de un deceniu și transformă convingerile limtative despre bani și prosperitate!

Incă mai sunt bilete la preț special aici.

Mai jos regăsiți mesajul lui T. Harv Eker

– Cred cu tărie în îmbogățire. Cred în oamenii care își creează singuri prosperitatea.

Toată lumea poate avea succes. De fapt, toată lumea poate fi bogată, dar îi aud pe mulți oameni spunând:

„Ei bine, eu nu prea vreau sa fiu bogat.”, „Nu vreau să fac ceea ce trebuie pentru a fi bogat, dar vreau să trăiesc confortabil.”

Ei bine, exact asta este problema, fiindcă confortul și conveniența sunt sărutul morții când vine vorba de succes, deci trebuie să fii dispus să ieși din zona de confort pentru a crește, iar asta înseamnă că vei fi capabil să faci ceva diferit față de ceea ce ai făcut până acum.

Millionaire Mind Intesive România – Curs intesiv marca T. Harv Eker

Dacă continui să faci același lucru, vei obține același rezultat.Trebuie să faci o schimbare, dar asta e problema.

Problema e că majoritatea oamenilor nu pot face schimbări.

Ei vor să facă schimbări și le vor face fix pentru o zi. Dacă sunt buni, poate pentru două zile, dar e greu să faci schimbări constant. De ce?

Fiindcă suntem creaturi ale obiceiului. Va trebui să îți schimbi obiceiurile.

Nu încerca să le schimbi pe toate deodată, fiindcă nu va funcționa.

Va trebui să-ți schimbi pe rând câte un obicei principal.

Acum, dacă poți să îți schimbi un obicei, îți promit că viața ta se va schimba.

Atunci când venim pe lume suntem ca un recipient gol.

Nu știi nimic, nu ai nici o informație și ești aici. Un recipient gol, un pahar gol. Și dintr-o dată vii pe lume, moment în care primești foarte multe informații pentru a umple paharul.

De la cine? De la toată lumea și toate lucrurile ce te înconjoară, așadar, curând devii un produs, un rezultat al acestor informații.

Așadar, de ce gândești în felul în care gândești? De ce un om gândește în felul în care o face?

Din cauza informațiilor stocate în ”fișierele” din mintea ta.

Mintea ta nu este nimic altceva decât un fișet.

Stochează informații, așadar, pur si simplu, singurul lucru pe care îl poți gândi este ce se află în dosarele minții tale. Iar ce se află acolo sunt lucrurile pe care le-ai învățat, care ți-au fost spuse, informațiile pe care le poți găsi acolo.

Nu poți scoate din sertar un dosar care nu este acolo – asta e diferența dintre oamenii de succes și oamenii care nu au succes.

Oamenii de succes au în fișet dosare ce duc către succes.

Atunci când Donald Trump ia o decizie, de cele mai multe ori acea decizie duce la succes. De ce?

Fiindcă are dosare în mintea sa marcate de succes, dosare bine marcate.

Acest lucru e normal, vine de la sine pentru el. Pentru majoritatea oamenilor bogați acest lucru vine de la sine, fiindcă au dosare în fișetul lor – care este denumit ”minte” – ce rezultă în acțiuni care duc la succes.

Pentru majoritatea oamenilor e complet invers. De ce?

Deoarece majoritatea oamenilor a învățat despre bani, despre succes, despre fericire de la oameni ce nu au succes, nu sunt bogați sau fericiți.

Deci dacă asta ai învățat, la ce să te aștepți? Deci ce poți face?

Ei bine, trebuie să te reprogramezi. Trebuie să înveți din nou!

Trebuie să adaugi informații noi în fișierele minții tale, iar apoi trebuie să întreprinzi niște acțiuni noi pe baza acelor fișiere și vei obține rezultate noi.

De ce să fii bogat? Uite patru motive specifice pentru a fi bogat!

 

1.Numărul unu, stilul de viață. Vei fi pe această lume doar o singură dată, așa că dacă ești aici doar o dată, ai face bine să profiți la maxim.

De ce să nu ai parte de vacanțe frumoase cu familia ta, să trăiești într-o casă frumoasă, să ai o mașină decentă, să mănânci mâncarea pe care vrei să o mănânci, să studiezi la școlile la care vrei să studiezi. De ce nu?

  1. Numărul doi, Contribuția.

Cred că, dacă ai mijloacele necesare pentru a fi bogat, este datoria ta, este Dharma* ta să faci acest lucru.

Atunci când ai bani poți ajuta. Poți ajuta într-un mod diferit față de atunci când nu ai bani.

3.Motivul al treilea pentru a te îmbogății este pentru cine ar trebui să devii în ceea ce privește caracterul, virtutea, obiceiurile.

Ceea ce mulți oameni nu realizează este că banii sunt un rezultat, bogăția este un rezultat. Este un rezultat fiindcă ești bun în ceea ce faci. Având bogăția ca țintă te forțează să devii un tu mai bun.

  1. Iar motivul al patrulea și ultimul despre care vorbesc în ceea privește motivele pentru care vrei să devii bogat, este pentru a nu a mai fi nevoit să îți faci probleme în această privință.

Aș spune că banii sunt ca un ghimpe în viața atâtor oameni.

Oameni spun „Banii nu sunt importanți” dar acest lucru arată că banii le conduc viața și nu cred că banii ar trebui să conducă viața nimănui.

Așa că, de ce să nu rezolvi problema asta odată pentru totdeauna.

Incă mai sunt bilete la preț special aici.