More

  5 Atitudini care te mențin sărac cu Valentin Nedelcu

  Invitat Special: Valentin Nedelcu | Fondator StiintaBanilor,Trainer, Financiar, Investitor, Coach

  Din cuprinsul emisiunii:

  Care sunt cele 5 atitudini care ne mențin săraci?
  Cum să nu mai respingi ideile si informațiile din prima și cum să adopți o atitudine de ascultare și analiză a acestor informatii
  Cum să utilizezi dezechilibrul temporar care iți aduce echilibru pe termen lung.
  Cum să acționezi după ce ai planificat
  Cum să-ți setezi așteptări realiste când vine vorba despre bani

  Despre Valentin Nedelcu

  Este investitor, coach si trainer financiar, cu o experienta de 15 ani in zona de investitii, ebook-uri, ore de consultanta, webinarii si cursuri efectuate pana acum. Angajat fiind inca, si-a pus la treaba pasiunea pentru independenta financiara, incepand sa-si scrie ideile pe site-ul si comunitatea StiintaBanilor. A urmat in mod firesc trecerea la stadiul de antreprenor, sustinand deseori ca este una dintre cele mai bune decizii financiare si personale.
  Valentin a creat o comunitate care se adreseaza tuturor oamenilor care sunt sau vor sa porneasca pe calea spre independenta financiara indiferent daca sunt angajati, liber profesionisti, antreprenori sau investitori.
  In aceasta comunitate, cei aflati pe drum, indiferent daca sunt la inceput de drum sau aproape de final, au posibilitatea sa se ajute reciproc, sa creasca impreuna, sa se sustina pentru a face drumul mai lin, mai scurt si mai placut.
  „Scopul paginii si blogului Stiintabanilor.ro este acela de a documenta aceasta calatorie, a mea si a comunitatii StiintaBanilor”