More

  5 Atitudini care te mențin sărac?, invitat special Valentin Nedelcu!

  5 Atitudini care te mențin sărac! Invitat Special Valentin Nedelcu -BiziLIVE CLUB 2020

  28.04.2020

  Despre Speaker

  Valentin Nedelcu este investitor, coach si trainer financiar, cu o experienta de 15 ani in zona de investitii, ebook-uri, ore de consultanta, webinarii si cursuri efectuate pana acum.

  Angajat fiind inca, si-a pus la treaba pasiunea pentru independenta financiara, incepand sa-si scrie ideile pe site-ul si comunitatea StiintaBanilor.

  A urmat in mod firesc trecerea la stadiul de antreprenor, sustinand deseori ca este una dintre cele mai bune decizii financiare si personale.

  Valentin a creat o comunitate care se adreseaza tuturor oamenilor care sunt sau vor sa porneasca pe calea spre independenta financiara indiferent daca sunt angajati, liber profesionisti, antreprenori sau investitori.

  In aceasta comunitate, cei aflati pe drum, indiferent daca sunt la inceput de drum sau aproape de final, au posibilitatea sa se ajute reciproc, sa creasca impreuna, sa se sustina pentru a face drumul mai lin, mai scurt si mai placut.
  „Scopul paginii si blogului Stiintabanilor.ro este acela de a documenta aceasta calatorie, a mea si a comunitatii StiintaBanilor”

  Ce o să afli de la eveniment ?

  ✔️Cum să nu mai respingi ideile si informațiile din prima și cum să adopți o atitudine de ascultare și analiză a acestor informatii

  ✔️Cum să utilizezi dezechilibrul temporar care iți aduce echilibru pe termen lung.

  ✔️Cum să acționezi după ce ai planificat

  ✔️Cum să-ți setezi așteptări realiste când vine vorba despre bani

  ✔️Importanța networkingului

  ✔️Sesiune de întrebari și dezbatere liberă

  Program Eveniment

  • 18:30 – 19:00 – Bine ați venit 
  • 19:00 – 19:15 – Prezentare Comunitate 
  • 19:15 – 20:00 – Sesiune Invitat Special 
  • 20:00 – 21:00 – Sesiune Networking 

  biziclub business networking bucresti

  Locație Eveniment

  Credem că te vei bucura să afli că, toate fondurile strânse în urma vânzării de bilete, se vor transforma în ore de terapie pentru copiii cu tulburari din spectrul autist din centrele Autism Voice.

  Creștem împreună în comunitate datorită informațiilor și experințelor oferite și sprijinim și copiii de la Autism Voice.

  Accesul general la evenimentele BiziLIVE CLUB, se efectuează pe baza unei donații recomandate în valoare de 50 Ron.

  Investiție Bilet – 50 Ron Asigură-ți locul din timp!

  https://youtu.be/4mOmexS_pUs?t=450

  Sponsori & Parteneri

  De ca să participi la evenimentele BiziLIVE CLUB

  ✔️Iți vei crește organic rețeaua de contacte profesionale 

  ✔️Vei afla și vei putea implementa multiple tehnici și recomandari verificate pentru: Marketing, Vânzări, Comunicare, PR, HR, Branding, Legal și Leadership. 

  ✔️Vei rezolva provocari mult mai ușor și vei identifica soluții pentru orice situațiile pe care afacerile le generează în procesul de creștere.

  ✔️Iți poți promova și comunica afacerea ușor, cu impact la peste 200K de oameni/lunar online și offline, cu ajutorul suitei noastre de instrumente de marketing și comunicare .

  ✔️Vom susține împreună Asociația Autism Voice cu + 1000h de terapie pentru copiii cu tulburări din spectrul autist. Toate încasările provenite din vânzarea de bilete pentru evenimentele din 2020 vor fi redirecționate către Asociație

   

  Piata din Romania si mediul de afaceri local au mare nevoie de educatie iar BiziliveTV vine cu o abordare eficienta in acest scop: topicuri in trend, discutii interesante cu invitati ce ofera expertize complexe.
  Succes!​
  Robert Similea
  Robert Similea Reputation Strategist -E -Laborat
  Inovativi si deschisi catre nou, colaborari, oportunitati… O placere sa ai de-a face cu ei!
  Ozana Giusca
  Ozana Giusca Smarter Profits Faster
  Oameni extraordinari !! Continut de calitate !! Recomand din suflet !!
  Alina Dumitrache
  Alina DumitracheAvocat
  Content de calitate si o echipa fantastica! Multumesc pentru interviurile minunate cu antreprenori si oameni pe care-i admir pentru tot ce fac!
  Catalina Nicoleta Brinza
  Catalina Nicoleta BrinzaPresedinte at JCI Bucuresti
  Felicitări pentru demersul de a susține antreprenoriatul românesc! Transmiteți o energie pozitivă!
  Anca Iovan
  Anca IovanCo-founder at Financial Intelligence
  Apreciez diversitatea subiectelor, a temelor abordate, nivelul de referință din ce în ce mai bun al invitaților și moderatorilor, calitatea în continuă creștere a emisiunilor și strădania deosebită a realizatorilor și a Echipei de a încuraja cunoașterea, învățarea, obținerea de rezultate pe diverse planuri și, în mod special, apreciez faptul că se promovează libera inițiativă, antreprenoriatul și dezvoltarea personală. Felicitări! Mult succes pe acest drum frumos și foarte, foarte folositor societății! Vă mulțumesc!
  Cristi Lazar
  Cristi LazarInstructor at Silva International home of the Silva Method
  Felicitări pentru ceea ce faceți. Mediul de afaceri din România este privilegiat să aibă asemenea partener.
  Badea Alex
  Badea Alex CEO at Avangard Media Agency