Acasă Emisiuni Live Antreprenoriat & Startup A fost lansată prima agenție full-service specializată în proiecte video live -...

A fost lansată prima agenție full-service specializată în proiecte video live – Episod Nou Antreprenoriat & Startup la BIzilive TV

A fost lansată prima agenție full-service specializată în proiecte video live.

Sub denumirea TheLIVE.Agency, proiectul se adresează companiilor care au inclus sau intenționează să includă conținutul video live în strategia departamentelor de marketing, comunicare, vânzări, evenimente.

Echipa și experiența

 

Încă de la început, TheLIVE.Agency pornește la drum cu o experiență de 10 ani în gestionarea proiectelor de conținut video live în România, Ungaria, Cehia, Austria, Franța, Olanda, Elveția.

 

Această experiență rezultă din activitatea anterioară a echipei, desfășurată sub brandul FLEXI.LIVE

 

Echipa este condusă de către Clement Nicolaescu, din poziția de Managing Partner, și de către Teodor Dima, din poziția de Business Development Manager, ambii fiind co-fondatori ai proiectului.  Experiența echipei este una îndelungată și foarte diversificată, cu un portofoliu de proiecte complexe incluzând:

 

  • Lansări de produs: Scania, Toyota, Suzuki
  • Emisiuni live: Alcedo, PiatraOnline, Dezbateri Juridice
  • Conferințe: ICEE Fest, Product Management Festival, Microsoft Summit
  • Competiții: Eukanuba Challenge, European Darts Championship, Gran Fondo Vienna
  • Proiecte speciale: Discovery Channel, Implant Cohlear, Rinocerii (r. Robert Wilson)

De ce o agenție full-service?

În această perioadă există ideea că “livestream” este foarte accesibil și, tot ceea ce ai de făcut este să apeși butonul roșu al telefonului, ești live și restul vine de la sine deoarece rețelele de socializare alertează userii despre “isprava” ta și tot ce ai de făcut este să cuantifici rezultatele. Fără planificare, fără echipament sofisticat, fără promovare, fără bugete speciale..

“Imaginați-vă ce înseamnă pentru un brand să adaugi proiectului o strategie clară, o planificare riguroasă, echipament adecvat, o promovare pe măsură, o rețea de distribuție.”, spune Clement Nicolaescu.

 

Echipa TheLIVE își dorește să gestioneze toate aceste detalii extra care duc un proiect pentru live de la nivelurile de accesibilitate generală, la nivelurile superioare.

Agenția propune brandurilor o abordare integrată plecând de la strategia proiectului și până la etapele post-live de analiză și follow-up.

Proiectele propuse vor ține seama de obiectivele companiilor sau ale agențiilor și pot aborda diferite tipuri de producție în funcție de departamentele implicate: marketing, comunicare, vânzări, evenimente.

De ce conținut video live?

 

Livestreaming-ul permite brandurilor să se prezinte consumatorilor într-un context mai complex, oferind o experiență mai bogată.

Transmisiunea live oferă “acces” și “interacțiune” în “timp real”.  Acestea sunt caracteristicile de bază pentru livestream și toate pot aduce un sprijin substanțial activității oricărei companii.

Componenta de “timp real” aduce oricărui proiect nota de autenticitate, atât de necesară în crearea credibilității și, în același timp, prin sentimentul FOMO, sprijină luarea deciziilor de participare, de implicare.

 

Marile platforme de comunicare și socializare au introdus deja live-ul în lista funcționalităților principale și îl și consideră important pentru afacerile lor. (Facebook Live, YouTube Live, Instagram Live, Snapchat Live)

“Conținutul video live a intrat în viața noastră și este momentul ca fiecare companie să își dezvolte propria strategie de utilizare a lui.”, declară Clement Nicolaescu, Managing Partner al agenției.

Constantin Paraschiv
Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Must Read

video

Calea de Mijloc cu Camelia Paduraru – Master Trainer de NLP

https://youtu.be/fKasKfJVxqA Este foarte important sa ne setam obiective in toate ariile importante ale vietii noastre. Si de asemenea sa fim cat mai specifici in a...
video

Antreprenoriat Social cu Simona Voicescu – Asociatia Necuvinte

https://youtu.be/lgVgoY7d7fg Lupta pentru a ieși dintr-o relație abuzivă este foarte grea, dar nu imposibilă! Este foarte important ca atunci cand te afli într-o asemenea situație,...
video

Ora de HR cu Alexandra Cernian, Trainer si Senior Consultant – Valoria Business Solutions

https://youtu.be/zvrtt2_qMts Domeniile in care nu s-a ajuns la o posibilitate de a robotiza lucrurile sunt cele in care inca este nevoie de mintea umana. Deocamdata...
video

Antreprenoriat Civic Cu Ruxandra Gubernat – Regizor Portavoce

https://youtu.be/KZCpPcmkGqc Conteaza sa crezi in ceeea ce ti-ai propus sa faci, in pasiunea ta, si sa iti doresti sa transmiti si altora ceea ce ai...
video

Antreprenoriat Sanatos cu Corina Stratulat Club Terapeutic Elyde

https://youtu.be/86a_W9visP8 Finalul de an este o perioada foarte buna pentru introspectie. Este important ca la sfarsitul anului sa stam cu noi si ne intrebam: Ce...