Afacerile din Horeca se adapatează crizei declanșate de CoronaVirus

#sustinemantreprenoriatul Criza COVID-19 a ajuns într-un punct critic, iar mediul economic trebuie să caute și să găseasca soluții pentru depășirea acestei situații. Din ce în ce mai multe industrii și companii sunt afectate și resimt impactul efectului de domino. Echipa BiziLIVE TV iși continuă misiunea de a sprijini antreprenorii prin intermediul seriei de mini-interviuri denumita „Afaceri pe timp de Criză”. Am discutat cu mai mulți antreprenori din diverse industrii, care au oferit sprijin mediului de business, relatând soluțiile implementate la ei în companie pentru depășirea momentului de criză.

Traversăm o periodă dificilă și mai multe afaceri s-au adaptat la situația actuală. Iată câteva exemple pe care echipa noastră le-a surprins în acțiune.

Ne puteți scrie la [email protected] să ne povestiți cum s-a transformat afacerea voastră în acestă perioadă.

Paul Nicolau – Fondator Taverna Racilor – Timpul te învață că unicul om pe care îl poți schimba ești TU !

Reorganizare de “șantier” #pauls #seafood
Tot răul înspre bine,asta am învățat asta am sa fac🙏
Industrializam,gătim și ambalam,dacă clienții nu mai au voie sa vină la noi,ajungem noi la ei cu semipreparate de fructe de mare însoțite de Rețete by #chefPaulie 🙏
#caracatita #vidată #semipreparate #natural100% #faraconservanti
Ne reinventăm 😎🇷🇴🐙🥂🥇 #seafoodrevolution

Paul Nicolau – Fondator Taverna Racilor:

Reorganizare de “șantier” #pauls #seafood Tot răul înspre bine, asta am învățat, asta am să fac 🙏. Industrializăm, gătim și ambalăm, dacă clienții nu mai au voie să vină la noi, ajungem noi la ei cu semipreparate de fructe de mare, însoțite de Rețete by #chefPaulie 🙏.

#caracatita #vidată #semipreparate #natural100#faraconservanti

Ne reinventăm 😎🇷🇴🐙🥂🥇 #seafoodrevolution

Paul Richard Nicolau este fondator Taverna Racilor. O afacere pornita fara niciun fel de experienta si cu un capital de start de 8000 de lei imprumutati de la un prieten.
Taverna Racilor este un proiect marca raci.ro si s-a nascut din dorinta de a face cunoscut publicului larg, gustul deosebit al acestor crustacee, spectacolul oferit de prepararea lor si totodata de a facilita consumul preparatelor pe baza de raci.

Mi-aș da câteva mii pe lună salariu dacă m-as apuca de gătit la tavernă:))La cum au ieșit rețele astea cine nu se uită la video degeaba sta in casă:) #stauacasă -Doradă in crustă de sare la cuptor -Lup de mare in crustă de sare la cuptor -Scrumbioară la grătar de la Cherhanaua din Obor de la Vali Teican ❤️🥂Gatesc de acasă in scop educativ și interactiv pentru a trece mai ușor această perioadă🙏#seafoodrevolution #chefPaulie #caterincă #seafoodking #desezon #tavernaracilor ❤️🇷🇴

Posted by Paul Richard Nicolau on Saturday, 21 March 2020

Preparatele Taverna Racilor pot fi comandat online cu ajutorul platforoomelor @glovo @takeaway @foodpanda @ubereats.

Stim, clipele prin care trecem nu sunt usoare! Dar stim si ca tu, om fiind, ai nevoie de hrana! Ce ai zice daca ai suna sa iti pregatim ceva bun de luat la pachet? Suni, comanzi, vii si ridici repede comanda si asa prevenim imprastierea virusului care ne-a pus pe toti pe jar! Suntem aici sa iti facem viata mai usoara!

Comenzi la telefon: 031 101 2522.

Enache Nicuța a revenit în România în martie 2014 după 12 ani lucrați în Italia în industria Horeca, iar cateva luni mai târziu, in noiembrie, și-a deschis restaurantul, Osteria Ciao Niki. „Am ales acest nume pentru restaurant pentru ca este un business de familie”, a explicat Nicuța. În prezent Nicuța deține și Restaurantul Ciao Niki , care oferă mai multor oameni experiența culininară italiană. În situația actuală când accesul cliențielor este limitat, Nicuța a decis să ofere o variantă de livrare la comandă. Mai mult, oferă în acestă perioadă și reduceri atractive.

Enache Nicuța: Bună dimineața! Atâta bucurie e la noi in suflet pentru că ne sunteți aproape în perioada asta grea…pentru că nu v-ați pierdut încrederea și pentru că incă ne alegeți să vă pregatim masa în fiecare zi…Așa că vă răsplatim prietenia și fidelitatea cu un dar: la comenzile mai mari de 200 lei vom acorda un voucher de 20%, pe care îl veți putea folosi când Restaurantul se va redeschide si lucrurile vor reintra în normal.
Un mic dar, pentru inimi mari! Vă multumim pentru tot!

Comenzile se pot efectua telefonic sau direct pe pagina de Facebook 0734 356 217

Lasagnaaaa!

Cine are pofta de lasagna? Am pregatit totul, iar in timp ce se coace voi puteti suna si comanda. Fiti atenti, se termina repede, asa ca…grabiti-va cu telefoanele!Comenzi la : 0734 356 217.

Posted by Restaurant Ciao Niki on Friday, 20 March 2020

 UNIVERSUM, organizator al evenimentelor Bucharest TechWeek si GoTech World, impreuna cu Lagoo Snagov, lanseaza GOOD-FOOD.ro

Alexandru Măxineanu: UNIVERSUM lanseaza o solutie foarte utila pentru noi toti cei care suntem nevoiti sa lucram de acasa in perioada aceasta. Mancare servita la usa pentru toata saptamana. O mare problema luata de pe cap. 

 UNIVERSUM, organizator al evenimentelor Bucharest Tech Week si GoTech World, impreuna cu Lagoo Snagov, lanseaza GOOD-FOOD.ro.

GOOD-FOOD.ro este primul abonament economic de mancare livrata in conditii de maxima siguranta din Romania, dedicat celor care lucreaza de acasa, celor care se afla in autoizolare la domiciliu in aceasta perioada cat si celor care doresc sa ofere ajutor apropiatilor din categoriile de risc si nu numai. Tot procesul este monitorizat cu mare atentie, astfel incat fiecare persoana implicata in productie si distributie va fi verificata la fiecare trei ore pentru simptomatologia COVID-19. Intregul personal este echipat corespunzator pentru a evita orice potentiala contaminare a alimentelor. Au fost construite spatii tampon intre bucatarie si statia de livrare, de unde vor pleca toate preparatele catre clienti. GOOD-FOOD.ro ofera 3 categorii de meniuri cu preturi cuprinse intre 45 si 55 de lei pe zi, toate avand in componenta lor doua mese principale: pranzul si cina. Poti citi mai multe detalii despre meniuri, masurile de siguranta luate, dar si despre cum poti intra in posesia unui abonament pe site-ul GOOD-FOOD.ro.

Ne puteți scrie la [email protected] să ne povestiți cum s-a transformat afacerea voastră în acestă perioadă

#sustinemantreprenoriatul

Articole Corelate

Responses