More

  Alexandra Cernian – Despre Digitalizare si Roboti Umanoizi

  Alexandra Cernian – Despre Digitalizare si Roboti Umanoizi
  Alexandra Cernian este lector universitar la Facultatea de Automatică și Calculatoare (Universitatea Politehnica Bucuresti) din 2007. Are experiență de predare și cercetare în domenii ca: Business Intelligence si Data Mining, inteligența artificială, Software Engineering si Machine Learning. Este doctor în Ingineria Sistemelor.

  A participat ca expert în numeroase proiecte naționale și internaționale și a derulat activități de consultanță în formare și e-Learning în companii ca SIVECO România și SOFTWIN.
  Ca trainer si consultant, are peste 10 ani experiență în sustinerea de cursuri în companii naționale și multinaționale B2B si B2C și deruleaza programe de formare și consultanță în programe funcționale, competente digitale și soft skills.
  Alexandra Cernian a colaborat cu peste 50 de companii naționale și multinaționale, pentru care a susținut peste 350 sesiuni de training și consultanță.

  In majoritatea organizatiilor exista diferite forme de digitalizare, fie ca vorbim despre fisiere Excell traditionale sau sisteme avansate care poate integreaza si module cu diverse forme de inteligenta.

  Eliza Nitescu a discutat LIVE cu Alexandra despre:
  Inteligenta digitala
  Roboții umanoizi și impactul lor în afaceri
  Responsabilitatea în utilizarea tehnologiei
  Impactul inteligentei artificiale în societate
  Inteligența artificiala si viitorul job-urilor
  Încrederea actuală a oamenilor vis-a-vis de roboți
  Trenduri în digitalizare

  Ne dorim ca toate lucrurile sa se intample in viteza si rabdarea noastra scade. Faptul ca toate lucrurile se intampla in viteza este posibil sa aduca la pachet si un surplus de stres pe care noi vom fi nevoiti sa-l gestionam din mers.

   

  ✔️Participă alături de noi, invită un prieten sau dă mai departe, pentru ca informația să ajungă la cât mai mulți antreprenori!