Acasă Business Alexandra Cernian - Despre Digitalizare si Roboti Umanoizi

Alexandra Cernian – Despre Digitalizare si Roboti Umanoizi

Alexandra Cernian – Despre Digitalizare si Roboti Umanoizi
Alexandra Cernian este lector universitar la Facultatea de Automatică și Calculatoare (Universitatea Politehnica Bucuresti) din 2007. Are experiență de predare și cercetare în domenii ca: Business Intelligence si Data Mining, inteligența artificială, Software Engineering si Machine Learning. Este doctor în Ingineria Sistemelor.

A participat ca expert în numeroase proiecte naționale și internaționale și a derulat activități de consultanță în formare și e-Learning în companii ca SIVECO România și SOFTWIN.
Ca trainer si consultant, are peste 10 ani experiență în sustinerea de cursuri în companii naționale și multinaționale B2B si B2C și deruleaza programe de formare și consultanță în programe funcționale, competente digitale și soft skills.
Alexandra Cernian a colaborat cu peste 50 de companii naționale și multinaționale, pentru care a susținut peste 350 sesiuni de training și consultanță.

In majoritatea organizatiilor exista diferite forme de digitalizare, fie ca vorbim despre fisiere Excell traditionale sau sisteme avansate care poate integreaza si module cu diverse forme de inteligenta.

Eliza Nitescu a discutat LIVE cu Alexandra despre:
Inteligenta digitala
Roboții umanoizi și impactul lor în afaceri
Responsabilitatea în utilizarea tehnologiei
Impactul inteligentei artificiale în societate
Inteligența artificiala si viitorul job-urilor
Încrederea actuală a oamenilor vis-a-vis de roboți
Trenduri în digitalizare

Ne dorim ca toate lucrurile sa se intample in viteza si rabdarea noastra scade. Faptul ca toate lucrurile se intampla in viteza este posibil sa aduca la pachet si un surplus de stres pe care noi vom fi nevoiti sa-l gestionam din mers.

 

✔️Participă alături de noi, invită un prieten sau dă mai departe, pentru ca informația să ajungă la cât mai mulți antreprenori!

Cristina Paraschiv
Sunt Cristina și îmi place sa citesc și sa călătoresc !

Latest articles

video

Departamentul Financiar cu Mariana Burlacu | Condec Consulting

Mariana Xianmei are experienţă de peste 20 ani în domeniul financiar-contabil si fiscal, activând pe piaţa românească, la început ca free lancer, apoi, din...
video

ECO Antreprenor cu Elena Gaspar – Ion | Presedinte SNRB

Invitata emisiunii a fost Elena Gaspar-Ion - Presedinte SNRB - Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.Sistemul National de Reciclare a Bateriilor este membru fondator –...
video

Educatie Financiara cu Mihai Bobocea | Purtător de cuvânt APAPR

Mihai Bobocea este purtător de cuvânt APAPR. Cu o experiență de 14 ani în zona fondurilor de pensii private, întâi ca jurnalist de business și...
video

UpGrade cu Mădălina Dobre si Andreea Purcaru

Andreea Purcaru se auto-caracterizează drept o tânără ambițioasă și motivată, aflată într-un proces constant de învățare. Este pasionată de antreprenoriat și start-upuri tech, în...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT