Acasă Business Alexandra Cernian - Despre Digitalizare si Roboti Umanoizi

Alexandra Cernian – Despre Digitalizare si Roboti Umanoizi

Alexandra Cernian – Despre Digitalizare si Roboti Umanoizi
Alexandra Cernian este lector universitar la Facultatea de Automatică și Calculatoare (Universitatea Politehnica Bucuresti) din 2007. Are experiență de predare și cercetare în domenii ca: Business Intelligence si Data Mining, inteligența artificială, Software Engineering si Machine Learning. Este doctor în Ingineria Sistemelor.

A participat ca expert în numeroase proiecte naționale și internaționale și a derulat activități de consultanță în formare și e-Learning în companii ca SIVECO România și SOFTWIN.
Ca trainer si consultant, are peste 10 ani experiență în sustinerea de cursuri în companii naționale și multinaționale B2B si B2C și deruleaza programe de formare și consultanță în programe funcționale, competente digitale și soft skills.
Alexandra Cernian a colaborat cu peste 50 de companii naționale și multinaționale, pentru care a susținut peste 350 sesiuni de training și consultanță.

In majoritatea organizatiilor exista diferite forme de digitalizare, fie ca vorbim despre fisiere Excell traditionale sau sisteme avansate care poate integreaza si module cu diverse forme de inteligenta.

Eliza Nitescu a discutat LIVE cu Alexandra despre:
Inteligenta digitala
Roboții umanoizi și impactul lor în afaceri
Responsabilitatea în utilizarea tehnologiei
Impactul inteligentei artificiale în societate
Inteligența artificiala si viitorul job-urilor
Încrederea actuală a oamenilor vis-a-vis de roboți
Trenduri în digitalizare

Ne dorim ca toate lucrurile sa se intample in viteza si rabdarea noastra scade. Faptul ca toate lucrurile se intampla in viteza este posibil sa aduca la pachet si un surplus de stres pe care noi vom fi nevoiti sa-l gestionam din mers.

 

✔️Participă alături de noi, invită un prieten sau dă mai departe, pentru ca informația să ajungă la cât mai mulți antreprenori!

Cristina Paraschiv
Sunt Cristina și îmi place sa citesc și sa călătoresc !

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT