Acasă Business Alina Finta despre Povestea "Evoluam Impreuna"

Alina Finta despre Povestea “Evoluam Impreuna”

Alina Finta este fondator si Manger Evoluam Impreuna
După ani întregi de căutări personale şi lucru cu propriile emoţii, Alina a creat comunitatea de dezvoltare personală şi spirituală Evoluăm Împreună. Scopul ei este de a facilita accesul unui număr cât mai mare de persoane care au nevoie de îndrumare şi sprijin în ceea ce priveşte relaţiile, starea de sănătate şi emoţiile lor către cei mai potriviţi şi renumiţi traineri şi terapeuţi atât din România, cât şi din străinătate.

“Menirea noastră este să creăm conexiuni între românii interesați de evoluția proprie și oameni cu experiență în domeniul dezvoltării spirituale și personale.”

– 103 evenimente
Experiență, diversitate, calitate și soluții-cheie din domeniul dezvoltării personale și spirituale: acestea sunt principalele noastre puncte forte. Suntem unici pentru că oferim mereu oportunități cu ajutorul speakerilor. Suntem aici pentru dezvoltarea și evoluția ta!

– Peste 14.000 de participanti
Cu implicare și dăruire, am schimbat viața unui număr impresionant de oameni deschiși spre evoluția proprie. Dezvoltarea personală nu este mereu un drum ușor; vei avea obstacole de depășit ca să crești și să îți schimbi vechile convingeri, pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

– 17 spekeri
Suntem prima comunitate din România al cărei scop este organizarea de evenimente de dezvoltare personală și spirituală: cursuri, seminarii, workshopuri, training-uri, tabere recreative și conferințe cu speakeri și specialiști renumiți pe plan local și internaționa.

 

Pe mine m-a caracterizat curajul de a renunta la siguranta si a merge catre necunoscut si cred ca acest lucru este un prim pas e care un antreprenor poate sa il faca. Antreprenoriatul inseamna libertatea de a-ti da voie sa experimentezi!

Am discutam cu Alina despre cum creezi o comunitate de la 0 si despre modelul ei de business.

Urmariti discutia integrala si daca v-a palcut puteti ajuta cu un Share!

Cristina Paraschiv
Sunt Cristina și îmi place sa citesc și sa călătoresc !

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT