Andrei Dunuta: Vanzarea e Magie!

163

Andrei Dunuta a început să lucreze in vanzari inca de cand avea 19 ani. Timp de 7 ani, a reusit sa construiasca printre cele mai performante echipe de vanzari directe din mediul bancar.
A fondat Selftrust Academy in 2013, cu gandul ca un bun vanzator are nevoie de increderea pe care sa o transmita clientilor sai si ca este, in primul rand, un bun vorbitor.
A livrat zeci de experiente de invatare neconventionala catre antreprenori si companii multinationale.
Andrei Dunuta a antrenat peste 700 de speakeri pentru competitie, pentru prezenta executiva sau alte contexte relevante de business si de viata.

http://https://youtu.be/z9woVXwe-R4

Citește constant despre productivitate, leadership și motivație și își oferă cu drag timpul pentru studenții interesați de dezvoltare personală.
A adus la viata conceptul Speakings, primul show de vorbit in public din Romania.

Mi-am promis ca atunci cand o sa ma fac mare , o sa fac training-uri neconventionale, fara silde-uri, orientate catre oameni, cu foarte multa practica si role play-uri.

Am discutat LIVE cu Andrei despre:
– Povestea Selftrust Academy
– Inceputuri si provocari
– Echipa si planuri de viitor
– Invatarea experientiala
– Discursuri motivationale personalizate
– Servicii oferite

Consider ca un manager care lucreaza in vanzari, un antreprenor, un intraprenor, care are niste oameni de vanzari in echipa, este imperios necesar sa faca si training-uri de vanzari interne, nu neaparat externe. Tu ca manager trebuie sa fii si trainer!

Participă alături de noi, invită un prieten sau dă mai departe, pentru ca informația să ajungă la cât mai mulți antreprenori!