Acasă Business Andrei Dunuta: Vanzarea e Magie!

Andrei Dunuta: Vanzarea e Magie!

Andrei Dunuta a început să lucreze in vanzari inca de cand avea 19 ani. Timp de 7 ani, a reusit sa construiasca printre cele mai performante echipe de vanzari directe din mediul bancar.
A fondat Selftrust Academy in 2013, cu gandul ca un bun vanzator are nevoie de increderea pe care sa o transmita clientilor sai si ca este, in primul rand, un bun vorbitor.
A livrat zeci de experiente de invatare neconventionala catre antreprenori si companii multinationale.
Andrei Dunuta a antrenat peste 700 de speakeri pentru competitie, pentru prezenta executiva sau alte contexte relevante de business si de viata.

http://https://youtu.be/z9woVXwe-R4

Citește constant despre productivitate, leadership și motivație și își oferă cu drag timpul pentru studenții interesați de dezvoltare personală.
A adus la viata conceptul Speakings, primul show de vorbit in public din Romania.

Mi-am promis ca atunci cand o sa ma fac mare , o sa fac training-uri neconventionale, fara silde-uri, orientate catre oameni, cu foarte multa practica si role play-uri.

Am discutat LIVE cu Andrei despre:
– Povestea Selftrust Academy
– Inceputuri si provocari
– Echipa si planuri de viitor
– Invatarea experientiala
– Discursuri motivationale personalizate
– Servicii oferite

Consider ca un manager care lucreaza in vanzari, un antreprenor, un intraprenor, care are niste oameni de vanzari in echipa, este imperios necesar sa faca si training-uri de vanzari interne, nu neaparat externe. Tu ca manager trebuie sa fii si trainer!

Participă alături de noi, invită un prieten sau dă mai departe, pentru ca informația să ajungă la cât mai mulți antreprenori!

Cristina Paraschiv
Sunt Cristina și îmi place sa citesc și sa călătoresc !

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT