Antreprenoriat Civic cu Matei Sumbasacu | Co Fondator al Re:Rise

De profesie inginer structurist, Matei este președinte și co-fondator al Re:Rise – Asociația pentru Reducerea Riscului Seismic.
De aproximativ 2 ani, cei de la Re:Rise propun moduri eficicace în care Bucurreștiul și România își pot mări reziliența seismică. Recent, au intrat într-un parteneriat cu DSU și își doresc să lucreze împreună cu aceștia dar și cu mediul privat pentru a optimiza intervenția în situații de urgență.

În a treia ediție a emisiunii, Alina Kasprovschi, director executiv la Fundația Comunitară București, l-a avut invitat pe Matei Sumbasacu, președinte și co-fondator al Re:rise – Asociația pentru Reducerea Riscului Seismic și vor vorbi despre noul program de finanțare al FCB, Bucureștiul Pregătit, fond pentru cutremur și alte dezastre majore.

Alina a fondat și conduce, de șapte ani, Fundația Comunitară București. Înainte de a lucra în mediul non-profit, a avut o carieră de zece ani în marketing și comunicare.
Fundația Comunitară București pune împreună donatori, ONG-uri și grupuri de inițiativă pentru a dezvolta comunități, construiește mecanisme de donație, fonduri de finanțare sau incubatoare de idei pentru oraș. În 7 ani, a finanțat peste 320 de proiecte din București și Ilfov cu mai mult de 1 milion de euro. Fundaţia Comunitară Bucureşti este parte dintr-o mişcare naţională, alături de alte 15 fundaţii comunitare din țară. Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.fundatiacomunitarabucuresti.ro.

Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii