More

  Antreprenoriat Civic cu Octavian Badescu

  Va invitam la o noua ediție a emisiunii Antreprenoriat Civic.
  Trei meserii, spune domnul Gabriel Liiceanu, poate avea și e bine să aibă un om care trăiește într-o societate ce se vrea: meseria ca profesiune, meseria de cetățean și meseria de om în lume. A tinde, în democrație – căci numai acolo este posibil așa ceva – către acest cumul la purtător cu granițe mișcătoare este garanția că lucrurile au o semnificativă șansă în minus să nu derapeze. Pornind de la aceste fraze s-a născut cel mai nou format marca Bizilive TV „Antreprenoriat Civic”.

  Invitat special:

  Octavian Badescu | Antreprenor si Candidat Independent la Primaria Capitalei

  Din cuprinsul emisiunii:

  Piața de curierat înainte & dupa pandemie;
  Piața imobiliara înainte & dupa pandemie;
  Inițiative civice Octavian Badescu;
  Situația economica dpdv al antreprenorului cu ;
  Analiza masurilor luate in ultimele 6 luni, prognoza, eventuale soluții;
  Alegeri locale 2020 – în urma cu 2 luni a fost anuntata intenția de a candida la Primaria Capitalei – motivația, principalele proiecte;
  Ce poate face diferit un manager la Primarie, fața de un politician.

  Despre Octavian Badescu

  A fondat și condus companii precum Retailplus Eastern Europe, vândută în 2012 unei companii aparținând grupului AC Nielsen, liderul mondial al pieței de cercetare, sau Sameday Courier – prima companie românească listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB).
  Astazi, antreprenorul în serie Octavian Bădescu a părăsit rețeaua RE/MAX și demarează un model de business revoluționar pe piața imobiliară denumit Freedom Group.
  Ii place sa speculeze oportunitati, sa exploateze antreprenorial “nisele” de piata, i-a placut sa porneasca afaceri de la zero si sa le dezvolte in mod profitabil, de preferinta impreuna cu parteneri si cu ajutorul unor echipe solide, inspirate de o viziune impartasita.
  Tine la pozitionare, la diferentiere, crede in flexibilitate. Tine la etica in business si in relatiile interumane. Tine la calitate. Crede in puterea exemplului.
  Se implica in acele proiecte sociale despre care crede ca pot face diferenta (ex. – in proiecte ale comunitatii RBL, precum “Vreau sa fiu antreprenor”).
  Isi exprima public punctele de vedere in domenii in care are expertiza si contribuie cu articole de opinie in publicatii precum Ziarul Financiar, Wall-street.ro, Profit.ro, Cariere samd.
  Il preocupa economia si politicile. Este foarte interesat ca resursele statului sa fie optim gestionate, in conditiile in care acestea provin din banii nostril. Sustine virtutile pietei libere, ale libertatii in general si ale limitarii implicarii statului in economie si in societate.
  Mmotivat de aceste principii si ingrijorat de incalcarea lor in perioada pandemiei, in urma cu 2 luni si-a anuntat intentia de a candida independent la Primaria Capitalei.
  Isi construieste strategii pe termen lung, obisnuieste sa isi asume riscuri calculate si nu renunta la visuri.