Antreprenoriat Civic cu Viviana Mârza & Alex Burghelia.

Viviana Mârza este brutar artizan, fundraiser – înotător la Swimathon de șase ani.
Alex Burghelia este student – antreprenor la The Entrepreneurship Academy, fundraiser – înotător al doilea an la Swimathon.

În aceasta ediție a emisiunii, Alina Kasprovschi, director executiv la Fundația Comunitară București, îi va avea ca invitați pe Viviana Mârza și pe Alex Burghelia. Subiectul emisiunii este Swimathon București, cel mai mare eveniment de fundraising prin înot din București care are loc anul acesta pe 29 iunie.

Seria de emisiuni dedicată antreprenoriatului civic va aduce în fața publicului lideri informali care mobilizează comunități și produc schimbări sociale pozitive. Vom discuta despre proiecte pornite din comunitate, despre oamenii care mișcă lucruri și reușesc să vadă oportunități acolo unde alții văd probleme.

Fundația Comunitară București pune împreună donatori, ONG-uri și grupuri de inițiativă pentru a dezvolta comunități, construiește mecanisme de donație, fonduri de finanțare sau incubatoare de idei pentru oraș. În 7 ani, a finanțat peste 320 de proiecte din București și Ilfov cu mai mult de 1 milion de euro. Fundaţia Comunitară Bucureşti este parte dintr-o mişcare naţională, alături de alte 15 fundaţii comunitare din țară. Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.fundatiacomunitarabucuresti.ro.

Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii