Acasă Socio-Cultural Antreprenoriat Cultural Antreprenoriat cultural cu Iolanda Petrescu, LIVE, 18/07/2018, ora 11:00

Antreprenoriat cultural cu Iolanda Petrescu, LIVE, 18/07/2018, ora 11:00

 

Cultura reprezintă al doilea soare pentru cei culţi”. Pornind de la acest citat al lui Heraclit, a apărut “Antreprenoriat cultural”, un format marca BiziLive TV, o emisiune despre antreprenorii care schimbă lumea prin cultură.
Lecția pe care trebuie să o învățăm este că – alături de educație – cultura reprezintă un alt aspect esențial al vieții noastre, de la felul în care ne comportăm cu ceilalți și modul în care vorbim, până la cărţile pe care le citim și muzica pe care o ascultăm.

Formatul “Antreprenoriat cultural” își propune să aducă în fața publicului antreprenorii de succes din domeniul cultural (teatru, muzică dans, artă, film) și să arate că și cultura poate reprezenta o alternativă viabilă pentru business. Obiectivul emisiunii este să încurajăm dezvoltarea inițiativei antreprenoriale din mediul cultural, prezentând modele de succes.

Moderator: Mona Pologea, antreprenor, autor și doctor în lingvistică, fondator Rolang School, singură școală din România specializată în predarea limbii române străinilor.

Invitata emisiunii din data de 18 iulie 2018, ora 11:00 este Iolanda Petrescu, fondatoarea Academiei de Dans Ballet Art, prim balerină la Teatrul de Operetă “Ion Dacian” și singurul profesor din România acreditat de Balshoi Academy of Moscow.
Cu Academia de Dans Ballet Art pe care a fondat-o în anul 2001, Iolanda Petrescu a obţinut peste 40 de premii la nivel naţional şi internaţional, iar în 2003 a avut onoarea de a urma cursuri la Conservatorul din Paris.

Academia de Dans Ballet Art este locul în care se formează noile talente ale baletului clasic și contemporan, iar oferta sa de cursuri de balet pentru copii și cursuri de balet pentru adulți este adaptată în funcție de obiectivele fiecărui elev.
Cei care privesc baletul ca un hobby sunt ajutați să-şi atingă potenţialul maxim şi să li se ofere o viaţă mai bună prin dans. Celor care doresc să ajungă în lumina reflectoarelor pe marile scene ale lumii li se cultivă talentele excepţionale și sunt promovați prin concursurile internaționale la care participă în fiecare an. Elevii cu reale aptitudini şi dorinţa de a continua o carieră în domeniu dispun de întregul arsenal de cunoştinţe şi dedicarea profesorilor Academiei. Aceştia vor beneficia de pregătire la nivel înalt, fapt ce le va oferi şansa de a obţine o bursă sau un loc într-una dintre cele mai prestigioase instituţii de balet din Europa. Mărturie stau elevii şcolii care au fost admişi de-a lungul timpului la şcoli de elită precum Opera de Stat din Viena, Secţia Balet.

Vom discuta cu Iolanda Petrescu despre:
-povestea Academiei de Dans Ballet Art
-începuturi și provocări
-planuri de viitor
-strategii de promovare

Pagină eveniment live: BiziLive TV

Sponsori emisiune: Polti Romaniae-cloth Romania

 

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT