Acasă Socio-Cultural Antreprenoriat Cultural Antreprenoriat cultural cu Nicoleta Talpeș

Antreprenoriat cultural cu Nicoleta Talpeș

Antreprenoriat cultural cu Nicoleta Talpeș

“Antreprenoriat cultural”,   o emisiune marca BiziLive TV, despre antreprenorii care schimbă lumea prin cultură.

Formatul “Antreprenoriat cultural” își propune să aducă în fața publicului antreprenorii din domeniul cultural (teatru, muzică, dans, artă, film) și să încurajeze dezvoltarea inițiativei antreprenoriale, prezentând modele de succes.

 

Realizator: Mona Pologea, antreprenor, autor și doctor în lingvistică, fondator Rolang School, singură școală din România specializată în predarea limbii române străinilor.

Invitata emisiunii din 17 octombrie este Nicoleta Talpes, producător de film și fondator al Media Image Factory, agenție specializată în comunicarea proiectelor sociale.

Nicoleta Talpeș a absolvit masteratul de Politici Sociale Europene și s-a implicat în promovarea unor filme românești importante, a adus în premiera în România documentare străine premiate la marile festivaluri internaționale și a promovat numeroase proiecte de teatru sau concerte de muzica clasică.

Antreprenoriat cultural cu Nicoleta Talpeș
A realizat filmul documentar „Zece”, prima parte dintr-o serie de documentare care prezintă portretul unei societăți aflate în schimbare.
În 2009 a fondat Guerilla Verde, prima caravană educațională de film cu mesaj ecologic din România, prin care sunt prezentate filme documentare de mediu în școlile din toată țara. Din 2015 Guerilla Verde se derulează sub umbrela GreenWeek, eveniment organizat de Comisia Europeana, care aduce într-un calendar comun acțiuni de mediu desfășurate la nivelul Uniunii Europene.

In 2017 a fondat GreenTech Film Festival, un festival de filme documentare dedicat tehnologiilor verzi prin care își dorește sa informeze publicul larg despre oportunitățile pe care ni le pune la dispoziție tehnologia – de la mașini electrice, panouri solare sau case eficiente energetic.

 

Am discuta cu Nicoleta Talpes despre:
-povestea filmului “Zece” și a agenției “Media Image Factory”
-începuturi și provocări
-planuri de viitor
-strategii de promovare

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT