Acasă Socio-Cultural Antreprenoriat Cultural Antreprenoriat cultural cu Oana Comănescu-Fondator Rembrand Art Center -Video

Antreprenoriat cultural cu Oana Comănescu-Fondator Rembrand Art Center -Video

Oana Comănescu-Fondator Rembrand Art Center -Video

Cultura reprezintă al doilea soare pentru cei culţi”. Pornind de la acest citat al lui Heraclit, a apărut “Antreprenoriat cultural”, un format marca BiziLive TV, o emisiune despre antreprenorii care schimbă lumea prin cultură.

Lecția pe care trebuie să o învățăm este că – alături de educație – cultura reprezintă un alt aspect esențial al vieții noastre, de la felul în care ne comportăm cu ceilalți și modul în care vorbim, până la cărţile pe care le citim și muzica pe care o ascultăm.

Formatul “Antreprenoriat cultural” își propune să aducă în fața publicului antreprenorii de succes din domeniul cultural (teatru, muzică dans, artă, film) și să arate că și cultura poate reprezenta o alternativă viabilă pentru business.
carturesti.ro

Obiectivul emisiunii este să încurajăm dezvoltarea inițiativei antreprenoriale din mediul cultural, prezentând modele de succes.

Moderator: Mona Pologea, antreprenor, autor și doctor în lingvistică, fondator Rolang School, singură școală din România specializată în predarea limbii române străinilor.

Invitata emisiunii din data de 19 septembrie 2018, ora 11:00 este Comanescu Oana Raluca, fondatoarea Rembrandt Art Centre, cel mai mare proiect de retail-chain din România în ceea ce privește comercializarea materialelor pentru artă, grafică, sculptură, arhitectură, artă decorativă, hobby & craft.

Rembrandt Art Center deține 7 magazine în București și Cluj situate în locații premium și școala de pictură Rembrandt Art School, un proiect comun al celor 7 magazine.

Școala oferă cursuri de pictură copii și adulți, cursuri de artă decorativă, ateliere de creație: pictură pe textile, pe sticlă și workshopuri într-o ambianță plăcută.

Este singura școală din România ale cărei cursuri sunt susținute exclusiv de cadre didactice ale Universității Naționale de Arte, cu o vastă experiență profesorală.

Rembrandt Art School are un parteneriat excepțional cu Universitatea Națională de Arte din București, reușind, de-a lungul timpului, să formeze viitori studenți ai universității.

Vom discuta cu Oana Comănescu despre:
-povestea Rembrandt Art Center
-începuturi și provocări
-planuri de viitor
-strategii de promovare

Pagină eveniment live: BiziLive TV

Sponsori emisiune: Polti Romaniae-cloth Romania

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT