Acasă Dezvoltarea Afacerii Antreprenoriat Online Antreprenoriat Online cu Augustin Mihaila - Magicianul Augustin

Antreprenoriat Online cu Augustin Mihaila – Magicianul Augustin

Antreprenoriat Online cu Augustin Mihaila – Magicianul Augustin

Alaturi de o echipa de antreprenori si specialisti, va asteptam in fiecare saptamana la Bizilive TV la emisiunea “Antreprenoriat Online“. Este cel mai nou format marca BiziliveTV si singura emisiune LIVE din Romania, care ofera experienta, rezultate, instrumente de lucru concrete si business case – uri pentru Antreprenorii cu afaceri in online, Managerii/Directorii de Marketing, Incepătorii din domeniul Marketing-ului, Bloggeri, sau implicați în afaceri B2B, B2C sau eCommerce, design, SEO sau PPC.

Ne dorim sa oferim instrumente de lucru concrete pentru crestere, sa punem sub lupa piata de comerț online din România si internationala, sa analizam procesul de cumpărare al clienților și cum putem sa-l influentam pentru a câștiga mai multe vânzări, sau care sunt principalele canale de publicitate online pentru afacerea ta si cum sa obtii impactul maxim.
In fiecare saptamana te asteptam la emisiunea Antreprenoriat Online si cu intrebarile din afacerea ta iar specialistii si invitatii nostri iti vor raspunde cu placere si cu feedback concret.

Unul dintre realizatorii emisiunii este Ozana Giusca, cunoscuta drept Smart Profits Accelerator – Accelerator de Profituri Inteligente. Ozana este un antreprenor innascut, care a lansat afaceri in retail, moda, consultanta si tehnologie. Este autoarea unui best seller pe Amazon, a fost selectionata in Top 100 Femei Tech din Silicon Valley si a fost premiata de revista Business Women pentru cel mai inovativ model de business.

A fondat platforma online #Tooliers, care contine instrumente accesibile si de calitate pentru dezvoltarea afacerilor mici si mijlocii si este creatoarea Smart Business System™, sistemul care sprijina antreprenorii sa isi construiasca propria lor Afacere Inteligenta.
Astazi, misiunea ei este sa sprijine antreprenorii sa aiba un impact real in lume, in timp ce isi ating obiectivele personale rapid.

Antreprenoriat Online cu Augustin Mihaila – Magicianul Augustin

Augustin Mihaila este iluzionist, hipnotist si trainer de antrenarea atentiei.
De aproape 10 ani, Augustin Magicianul asigură buna dispoziție a firmelor prin spectacole de iluzionism și hipnoză comică.
Anual susține peste 200 de spectacole în țară și străinătate. In cariera lui a obtinut multiple premii la concursurile nationale si internationale de magie.
Proiectele artistice se transformă de la an la an și devin tot mai complexe. Are în plan să lanseze un turneu în întreaga țară și caută parteneri și sponsori.

Am discutat LIVE cu Augustin despre:

– Online Marketing aplicat in afaceri de training si entertainment
– Cum generezi cerere pentru un produs pe care nimeni nu-l cauta?
– Cum aduci oameni la un spectacol?
– Cum vinzi un curs?
– Ce functioneaza si ce nu functioneaza legat de promovare prin Facebook?
– Cum abordam testarea unei campanii de promovare pentru rezultate optime?

Sponsorii emisiunii: Polti Romaniae-cloth Romania

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp – Andreea Maria Paul – Fondator INACO

Antreprenoriat & StartUp - Andreea Maria Paul - Fondator INACO. Andreea Paul este conferențiar univ. dr. la Facultatea de Relatii Economice Internationale din ASE București,...
video

Educatie Financiara cu Roxana Mircea | REI Finance Advisors

Educatie Financiara cu Roxana Mircea | REI Finance Advisors. Roxana Gena Mircea Mircea are peste 10 ani experienta in domeniul consultantei fondurilor europene si schemelor...
video

Antreprenoriat Sanatos cu Nicoleta Magargiu | CASA JAD

Antreprenoriat Sanatos cu Nicoleta Magargiu | CASA JAD. Nicoleta Magargiu este Co Fondator CASA JAD. Fondat in 2019, CASA JAD este un brand premium de aparatura...
video

Antreprenoriat Online cu Cristina Adam | Co Owner Total Image

Antreprenoriat Online cu Cristina Adam | Co Owner Total Image. Cristina Adam este fotograf profesionist, specializata in fotografia de portet, ea aduce in imaginile pe...