More

  Antreprenoriat Online cu Simona Culea | Kelso Consulting

  Antreprenoriat Online cu Simona Culea | Kelso Consulting.

  Simona Culea este un antreprenor care imbina foarte bine experienta sa de peste 26 ani de project manager si finantari, pentru a sustine cresterea firmelor din Romania prin consultanta specializata de obtinere fonduri europene.
  Simona Culea este un om determinat sa exceleze in tot ce face, drept urmare a perseverat in a pune la punct un sistem de marketare inteligenta a afacerii ei, sistem prin care sa ajunga cu usurinta la clientii ei. Sau si mai bine spus, a construit un sistem prin care ea este gasita de clientii ei cei mai potriviti.

  Alaturi de o echipa de antreprenori si specialisti, va asteptam in fiecare saptamana la Bizilive TV la emisiunea “Antreprenoriat Online“. Este cel mai nou format marca BiziliveTV si singura emisiune LIVE din Romania, care ofera experienta, rezultate, instrumente de lucru concrete si business case – uri pentru Antreprenorii cu afaceri in online, Managerii/Directorii de Marketing, Incepătorii din domeniul Marketing-ului, Bloggeri, sau implicați în afaceri B2B, B2C sau eCommerce, design, SEO sau PPC.
  Ne dorim sa oferim instrumente de lucru concrete pentru crestere, sa punem sub lupa piata de comerț online din România si internationala, sa analizam procesul de cumpărare al clienților și cum putem sa-l influentam pentru a câștiga mai multe vânzări, sau care sunt principalele canale de publicitate online pentru afacerea ta si cum sa obtii impactul maxim.
  In fiecare saptamana te asteptam la emisiunea Antreprenoriat Online si cu intrebarile din afacerea ta iar specialistii si invitatii nostri iti vor raspunde cu placere si cu feedback concret.

  Am aflat din acest episod:

  – Cum folosesti platformele de social media, email marketing, youtube, website in folosul tau
  – Cum iti construiesti singur website-ul fara sa ai abilitati tehnice
  – Cum introduci webinarul in activitatile de promovare
  – De ce spui NU anumitor potentiali clienti, si cum ajungi la aceasta performanta care te ajuta sa-ti cresti veniturile

  Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii