Acasă Articole Antreprenoriat Online Antreprenoriat Online cu Tudor Cobalas

Antreprenoriat Online cu Tudor Cobalas

Antreprenoriat Online cu Tudor Cobalas

 

Antreprenoriat Online – Este cel mai nou format marca BiziliveTV si singura emisiune LIVE din Romania, care ofera experienta, rezultate, instrumente de lucru concrete si business case – uri pentru Antreprenorii cu afaceri in online.

Unul dintre realizatorii emisiunii este Alexandru K. Kelerman, antreprenor, CEO al KelerMedia – companie care ofera servicii complete pentru social media marketing & digital. Kelermedia este singura companie din Romania concentrata exclusiv pe solutii integrate de captare a atentiei si crestere pe platformele de social media.

Obiectivul lui Alex este sa construiasca una dintre cele mai puternice companii din Romania, alaturi de o echipa performanta si eficienta, care sa livreze rezultate reale de business clientilor cu care se parteneriaza.

In emisiunea Antreprenoriat Online, Alex isi propune sa creeze o platforma de comunicare cu antreprenori si lideri care folosesc zilnic oportunitatile oferite de internet pentru a-si creste afacerea si a construi urmatoarea generatie de companii cu ADN digital.

 

Tudor Cobalas este Sales Manager – CATTED Residences.

Antreprenor în serie, a dezvoltat compania de software XLFamily și aplicația premiată internațional – Safe Drive. Acum, Tudor a revenit în business-ul familiei și este Sales Manager la CATTED Residences. Administrează construcțiile și se ocupă direct de vânzarea a 4 proiecte rezidențiale – CATTED Residences, în Pipera (43 de case și un bloc de 30 de apartamente), CATTED Fundeni (bloc de 12 apartamente) și CATTED Dumitru Chivu, tot în Pipera (9 case).

Alex a discutat  LIVE cu Tudor despre:

– Cine este Tudor Cobâlaș?
– De ce software și tehnologie? De ce Amsterdam, Olanda?
– Înapoi la business-ul familiei
Cum a vandut Tudor aproape tot stocul de 43 de case (mai sunt 2 în acest moment) folosind digital și social media? 
– Ce urmează pentru Tudor de la CATTED? Cum va continua să folosească tehnologia pentru proiectele sale?

Afla din video mai multe tehnici pe care Tudor le utilizeaza in digital si social media pentru cresterea afacerii.

 

Constantin Paraschiv
Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Must Read

video

Webinar cu Robert Kiyosaki BiziLIVE TV

Robert Kiyosaki a revolutionat felul in care milioane de oameni privesc banii. Antreprenor, investitor si orator motivational, Kiyosaki e cel mai bien cunoscut ca autorul cartii #1 in finante personale “Tata Bogat, Tata Sarac” care s-a vandut in peste 32 de milioane de copii.

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE   Este un fapt binecunoscut acela ca, pe masura ce un contract este mai bine...
video

La Prima Afacere episod 4 cu Anca Alina Ionescu -Fondator Program Sănătate “Tânăr și Sănătos”

Află din acest epidod video La prima afacere cum a depașit Anca Alina Ionescu primele provocari si ce soluții recomandă pentru prima afacere.
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anca Iovan – Financial Intelligence

https://youtu.be/DDJ1ARf69Ks E foarte important sa stii de unde sa te informezi, mai ales in mediul de business. Acest aspect are o influenta asupra succesului afacerii...
video

La Prima Afacere episod 3 cu Cristian Găvan – Fondator MAM Bricolaj

Marja de profit a crescut de la 5% la 10%, iar nu­mărul de angajaţi s-a majorat de la 58 la 62“, spune Cris­tian Găvan, acţio­narul MAM Bricolaj.

12 000 + abonați, studii de caz, invitații la evenimente premium si webinarii