Acasă Dezvoltarea Afacerii Antreprenoriat Online Antreprenoriat Online cu Tudor Cobalas

Antreprenoriat Online cu Tudor Cobalas

Antreprenoriat Online cu Tudor Cobalas

 

Antreprenoriat Online – Este cel mai nou format marca BiziliveTV si singura emisiune LIVE din Romania, care ofera experienta, rezultate, instrumente de lucru concrete si business case – uri pentru Antreprenorii cu afaceri in online.

Unul dintre realizatorii emisiunii este Alexandru K. Kelerman, antreprenor, CEO al KelerMedia – companie care ofera servicii complete pentru social media marketing & digital. Kelermedia este singura companie din Romania concentrata exclusiv pe solutii integrate de captare a atentiei si crestere pe platformele de social media.

https://www.facebook.com/biziliveTV/photos/a.749122425430381/749123518763605/?type=3&theater

Obiectivul lui Alex este sa construiasca una dintre cele mai puternice companii din Romania, alaturi de o echipa performanta si eficienta, care sa livreze rezultate reale de business clientilor cu care se parteneriaza.

In emisiunea Antreprenoriat Online, Alex isi propune sa creeze o platforma de comunicare cu antreprenori si lideri care folosesc zilnic oportunitatile oferite de internet pentru a-si creste afacerea si a construi urmatoarea generatie de companii cu ADN digital.

 

Tudor Cobalas este Sales Manager – CATTED Residences.

https://www.facebook.com/biziliveTV/photos/a.749122425430381/749123772096913/?type=3&theater

Antreprenor în serie, a dezvoltat compania de software XLFamily și aplicația premiată internațional – Safe Drive. Acum, Tudor a revenit în business-ul familiei și este Sales Manager la CATTED Residences. Administrează construcțiile și se ocupă direct de vânzarea a 4 proiecte rezidențiale – CATTED Residences, în Pipera (43 de case și un bloc de 30 de apartamente), CATTED Fundeni (bloc de 12 apartamente) și CATTED Dumitru Chivu, tot în Pipera (9 case).

Alex a discutat  LIVE cu Tudor despre:

– Cine este Tudor Cobâlaș?
– De ce software și tehnologie? De ce Amsterdam, Olanda?
– Înapoi la business-ul familiei
Cum a vandut Tudor aproape tot stocul de 43 de case (mai sunt 2 în acest moment) folosind digital și social media? 
– Ce urmează pentru Tudor de la CATTED? Cum va continua să folosească tehnologia pentru proiectele sale?

Afla din video mai multe tehnici pe care Tudor le utilizeaza in digital si social media pentru cresterea afacerii.

https://www.facebook.com/biziliveTV/photos/a.749122425430381/749123115430312/?type=3&theater

 

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat Cultural cu Violeta Dincă | Psiholog

Violeta Dincă este Psihoterapeut psihanalist relaţional.Am început cu o licenţă în Litere (Română-Germană) şi 2 joburi corporatiste. Începând cu 2006 am făcut psihanaliza de formare,...
video

Calea de Mijloc| Prof.Jure Biechonski -Psihologie Transpersonala

Prof. Jure Yoram Biechonski are peste 25 de ani de practica ca psihoterapeut , fondator al scolii de hipnoterapie cognitiva sianalitica si creator al...
video

Antreprenoriat & Parenting cu Fotis Vlachos

Fotis Vlachos este atlet de performanță ce a studiat la Atena, Grecia. După ce a renunțat la activitatea competițională și-a îndreptat atenția către partea...
video

Expertii cu Dr. Ionut Leahu | Clinicile Dentare Dr. Leahu

Dr. Ionut Leahu este Owner & Medic stomatolog la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Dr. Ionut Leahu este un medic specializat in implantologie orala si fondatorul...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT