📌 Alina Galeriu – Olteanu, invitatul editiei din 1 octombrie, este specialist în comunicare cu o experiență de 11 ani în jurnalism și PR. A început să lucreze la IQads.ro încă din facultate, ca redactor pe teme de media & advertising, iar în prezent este managing partner al agenției Galeriu & Partners PR. A urmat facultatea și masteratul la SNSPA, precum și Modulul I al IAA School of Marketing & Communications, plus o serie de alte cursuri de specializare în creative marketing, public speaking, leadership. Atunci când nu construiește povești despre și în slujba brandurilor de care se ocupă, îi place să observe oamenii și să le descopere lor poveștile.

La birou are o echipă entuziastă de fete muncitoare și energice, ambițioase și creative. Iar acasă are un băiețel de 1 an și 4 luni, un soț și un câine.

Am discutat cu Alina despre:
✅ Inceputurile ei ca antreprenor;
✅ Oportunitatile si amenintarile pe care le aduce cu sine faptul ca este si mama si antreprenor;
✅ Obiceiuri sanatoase sau mai putin sanatoase in antreprenoriat;
✅ Ce face diferenta intre a creste un business de succes sau nu.

_______________________________________________
Parenting-ul este o stiinta noua, un curent de educatie in familie, unde atat parintii cat si copiii, se educa continuu pentru o relatie benefica si armonioasa de ambele parti.

Meseria de parinte este foarte veche, dar oare o facem corect? In cadrul emisiunii vom aduce mai multi specialisti care vor opina pe aceasta tema, deseori dezbatuta chiar si in contradictoriu.
Pot sa devin antreprenor in industria de parenting? Alaturi de realizatorii parteneri ai emisiunii si invitatii lor, vom rapunde cu tehnici si know-how pentru parintii care vor sa inceapa o cariera in industrie!

Fie ca esti parinte, specialist sau antreprenor, te invitam sa ne urmaresti saptamanal editiile Antreprenoriat & Parenting.

Comments are closed.