Pe 3 decembrie am organizat o noua ediție #live a emisiunii Antreprenoriat & Parenting.
Ce este Parenting-ul? Ne crestem copiii corect? Cum facem trecerea catre antreprenoriat cand suntem parinti? Sunt intrebari la care vom raspunde saptamanal in cadrul editiilor #LIVE Antreprenoriat & Parenting, cel mai nou format marca Bizilive TV dedicat specialistilor si antreprenorilor de pe nisa de parenting.
Invitata speciala:
Adina Foldager | Owner Adinish.com

Din cuprinsul emisiunii:

✅ Inceputurile ADINISH si planurile de dezvoltare ale business-ului
✅ Provocarile tranzitiei de la o companie multinationala la un business antreprenorial
✅ Provocarile de a conduce un business din afara Romaniei
✅ Diferentele dintre climatul antreprenorial local si cel international
—————————————

Despre Adina Foldager

Nascuta si crescuta in Romania, si-a urmat studiile in Germania unde si-a si inceput cariera profesionala, iar in acest moment conduce business-ul Adinish.com din Danemarca.
In urma cu 10 ani, a inceput un job nou cadrul unui start-up, ca angajata nr. 30. Aceasta firma este astazi un leader in industria de scaune de masini si carucioare pentru copii, cu peste 20.000 de angajati in toata lumea. Timp de 7 ani a avut sansa de a invata meserie de la un geniu al industriei de puericultura. Drumul pe care l-a parcurs a fost extraordinar si considera ca acest job i-a marcat atat viata profesionala, cat si pe cea personala.
Si-a continuat cariera in Danemarca, tot in industria de puericultura, conducand un start-up de design interior pentru copii. In mai putin de 3 ani, a reusit sa formeze o echipa de 35 de persoane minunate, impreuna cu care a dezvoltat marca acelei companii in 45 de tari, generand vanzari de zeci de milioane de euro.
Experienta vasta in industria de puericultura, atat a Adinei cat si a sotului sau, i-au facut sa isi doreasca sa ofere mai mult parintilor romani. Astfel, a luat nastere Adinish.com, la un pahar de vorba cu prietenii lor Ioana si Andrei. Impreuna cu ei au inceput sa faca o documentare amanuntita a pietei din Romania, conducand la magazinul online Adinish.com, primul Family Concept Store de inspiratie scandinava din Romania.
Adinish.com este un univers dedicat designului interior, modei si puericulturii.
Se adreseaza tuturor adultilor care aleg sa isi petreaca viata alaturi de copii, apreciaza designul remarcabil, produsele de calitate, au o abordare durabila precum si un simt de responsabilitate pentru mediul inconjurator si societate.
Pe langa cele mai populare branduri pentru copii si adulti, Adinish ofera un serviciu pentru clienti prompt si orientat catre identificarea unei solutii in orice situatie, promoveaza echilibru dintre nevoile parintilor si cele ale copiilor si se preocupa de protejarea mediului inconjurator.