Publicitate
Antreprenoriat & Parenting cu Alina Bota | Fondator Mamprenoare.

Anamaria Ciuhuta este fondator și blogger la www.financialparenting.eu.
A studiat științe economice, s-a specializat în management strategic, deține un master EMBA și multiple specializări în domeniul economic, financiar bancar și dezvoltare personală.
Este mamă, economist, specialist financiar bancar, trainer certificat, speaker, fondator Financialparenting.
Născută și crescută la Cluj, s-a stabilit din 2007 în capitală. La 18 ani avea primul loc de muncă în bancă, la 26 de ani era deja Șef de agenție bancară, la 27 de ani Manager în centrala unei bănci comerciale. Pe lângă locul de muncă de bază, în paralel a fost trainer și în plus a avut colaborări și proiecte sociale.
Anamaria consideră că noua generație de copii are nevoie de toată atenția părinților pentru a fi pregătiți pentru viitorul care îi așteaptă. Parentingul nu mai este o fiță sau o modă, este o necesitate. Copiii vor trăi într-o lume în rapidă schimbare, iar pregătirea lor pentru a face față viitorului începe din primii ani de viață.
Cu o carieră de 20 de ani în domeniul financiar bancar și peste 10 ani de training, din dorința de a se dedica fetiței ei dar și din intenția de a da înapoi societății din informațiile acumulate în anii de experiență, Anamaria a decis să ia calea antreprenoriatului.
În anul 2018 a condus o comunitate de femei antreprenor la nivel de București, a contribuit la creșterea comunității, la stabilirea de parteneriate și dezvoltarea membrelor în sfera antreprenorială.
Anamaria a ales să ni se alăture în acest proiect social educațional și este gata să ne aducă informații utile, alături de invitați interesanți, în zona de Parenting și Antreprenoriat.
Anamaria își propune să crească nivelul de informare al părinților care doresc să fie implicați activ în viața copiilor lor pentru a-i ajuta să își atingă potențialul și care, în același timp, au curaj să dezvolte activități antreprenoriale într-un mediu destul de instabil.
Emisiunile vor avea invitați cu activități antreprenoriale și care aplică metode actuale de parenting pentru copiii lor. Prin intermediul invitaților vom aduce în fața dumneavoastră informații utile, aplicate, vom răspunde la întrebările pe care le aveți și vom căuta soluții facile de implementat, astfel încât să creșteți copii bine echipați pentru viitor, cărora să le fiți exemple de urmat dar în același timp să aveți succes în tot ce vă propuneți.

Alina Bota este Fondator Mamprenoare & Business Consultant & Coach.

Am aflat din acest episod despre:

– Cariera mamei in Romania
– Care sunt optiunile, modele de afara, modele de la noi
– Fenomenul mamprenoriatului la nivel mondial si la noi

Publicitate