Publicitate

Pe 15 octombrie, am avut-o alaturi de noi in cadrul emisiunii „Antreprenoriat si Parenting” pe Diana Paramanov, Owner al shopului online Bebeorganic.ro.

Dupa mai mult de 10 ani de experienta in retail si vanzari, Diana, a simtit nevoia de a incepe un proiect profesional pe cont propriu.
Astfel, a lansat in 2017 BebeOrganic.ro, influentata si de primele experiente si probleme cu care s-a confruntat in calitate de mama. De atunci, traieste cu pasiune in mijlocul hainutelor si jucariilor pentru copii, lucrand cu si pentru parinti.
Bebeorganic.ro este un magazin online dedicat parintilor in cautare de hainute si jucarii speciale dar si sigure pentru copilasii lor de pana la 4 ani. Hainutele sunt realizate exclusiv din bumbac organic sau lana, certificate GOTS si sunt cea mai sanatoasa alegere pentru prematuri sau bebelusii cu pielea sensibila.

Am aflat de la Diana:
– De ce a ales sa dezvolte un business pe nisa de parenting;
– Care este reteta ei de a impaca viata de antreprenor cu cea de parinte;
– Cat de facil este sa dezvolti un business de e-commerce independent in Romania;
– Cat de mare este piata de hainute de bumbac organic pentru copii din Romania si cum arata consumatorii aceste nise;
– Care sunt planurile de viitor ale BebeOrganic.ro;

_______________________________________________
Parenting-ul este o stiinta noua, un curent de educatie in familie, unde atat parintii cat si copiii, se educa continuu pentru o relatie benefica si armonioasa de ambele parti.

Meseria de parinte este foarte veche, dar oare o facem corect? In cadrul emisiunii vom aduce mai multi specialisti care vor opina pe aceasta tema, deseori dezbatuta chiar si in contradictoriu.
Pot sa devin antreprenor in industria de parenting? Alaturi de realizatorii parteneri ai emisiunii si invitatii lor, vom rapunde cu tehnici si know-how pentru parintii care vor sa inceapa o cariera in industrie!

Fie ca esti parinte, specialist sau antreprenor, te invitam sa ne urmaresti saptamanal editiile Antreprenoriat & Parenting.

#bizilivetv #antreprenoriat #business #story #educatie #leadership #francize #ecommerce #cultura
Aboneaza-te pentru continut NOU –» http://www.youtube.com/c/BiziLiveTV
Vezi toate interviurile pe Site –» https://www.bizilive.ro/
Sprijinim antreprenoriatul in toate formele lui: social, eco, civic, medical, educational, cultural si startup-urile.

Publicitate