Antreprenoriat & Parenting cu Florina Badea | Blogger si Coach.

Florina Badea este Health & Food Coach, healthy lifestyle blogger, trainer .
De formație educator și de profesie consultant în comunicare și PR, Florina a făcut trecerea către health&food coaching în anul 2015. Este certificată național și internațional – la dr. Sears Wellness Institute. Promovează conceptul L.E.A.N (Lifestyle, Exercise, Attitude, Nutrition), atât în sesiunile unu la unu, cât și în cadrul atelierelor de nutriție pentru copii și părinți. Florina este creatoarea proiectelor ”Copilul meu nu mănâncă”, ”Mama Time Out”, ”Fit” (dedicat femeilor care vor să învețe o altă relație cu mâncarea), ”Food for Brain” – proiect dedicat companiilor care prețuiesc sănătatea angajaților lor, în cadrul căruia descoperă angajaților bucuria mâncării și impactul pe care mâncarea de calitate o are asupra creierului și deci asupra performanțelor de zi cu zi la birou.
Florina face consiliere cu femei care vor să își schimbe relația cu mâncarea, să descopere calitatea mâncării și să își depășească dependendențele. Testează rețete noi, rapide și savuroase și le împărtășește cu publicul online sau în consiliere. Testează restaurante unde putem mânca value for money, îi învăță pe copii cum și ce să mănânce, în școli sau grădinițe, testează pensiuni sau hoteluri în proiectul Wellness Tour sau își testează limitele în proiectul Jurnal de începător la sală. Petrece mult timp și prin magazine, în căutare de produse noi, de calitate și din ingrediente sănătoase – Maratonul Magazinelor și Produselor
Florina este ambasador Eisberg Iubesc Salatele (tag), creează conținut pentru platforme ale diferitelor branduri din zona de sănătate și healthcare, organizeaza evenimente sau le moderează.
O puteți urmări pe www.florinabadea.ro – blog de viață sănătoasă, care a fost desemnat în ultimii 3 ani în topul celor mai influente bloguri la categoria ”Stil de viață sănătos și mișcare”, de către Digital Report sau pe Facebok la https://www.facebook.com/FlorinaBadeaHealthCoach/. Mamă de 2 fetițe, Florina scrie povești pentru părinți dornici să se inspire pentru un stil de viață sănătos, cu meniuri variate și rețete ușoare, despre copii mofturoși la mâncare, despre călătorii și sport pentru stare de bine și echilibru. Blogul este sursă de inspirație pentru mămici care vor să slăbească sau să găsească echilibrul între corp, minte și suflet.

Am discutat in aceasta emisiune despre:

Viziunea ei despre Parenting.
Trecerea de la corporație la antreprenoriat.
Ideea de business, de la concept la implementare.
Blog de viață sănătoasă.
Proiecte și campanii. De la idee la implementare.
Exemple practice din campaniile dezvoltate de Florina.
Rolul comunității în dezvoltarea afacerii.

Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii