Cum influențează câmpul energetic al părinților sănătatea copiilor?
Invitata Speciala: Florinela Stoianovici | Medic homeopat
Din cuprinsul emisiunii:

✅ Cum se îmbolnăvesc copiii?
✅ Ce sunt somatizările?
✅ Ce preiau copiii din energia părinților?
✅ Ce rol are atmosfera din casă pentru sănătatea copiilor?
✅ Ce înseamnă medicină holistică și cauzală?
✅ Cum ajută homeopatia?


Despre Dr. Florinela Stoianovici

Dr. Florinela Stoianovici este medic homeopat și de 15 ani promovează și practică medicina holistică în România.

A ales să privească boala complex. Pacienții vin cu boli de inimă, aritmii, angine pectorale, insuficiente ventriculare, și dacă stă de vorba cu ei, constată că au și o problema sufleteasca, cu soțul, cu frații sau cu proprii copii.

Omul este un sistem energetic. Trebuie sa avem grija ca acest sistem sa fie mereu in armonie si echilibru.

Medicina holistică le tratează pe amândouă, și suferința fizică, și cea sufletească.


Despre emisiunea Antreprenoriat & Parenting

Ce este Parenting-ul? Ne crestem copiii corect? Cum fac trecerea catre antreprenoriat?
Sunt intrebari la care vom raspunde saptamanal in cadrul editiilor #live Antreprenoriat & Parenting, impreuna cu specialistii si antreprenorii din domeniu,
Antreprenoriat & Parenting este cel mai nou format marca Bizilive TV dedicat familiilor, specialistilor din domeniu si antreprenorilor din industrie.
Parenting-ul este o stiinta noua, un curent de educatie in familie, unde atat parintii cat si copiii, se educa continuu pentru o relatie benefica si armonioasa de ambele parti.
Meseria de parinte este foarte veche, dar oare o facem corect? In cadrul emisiunii vom aduce mai multi specialisti care vor opina pe aceasta tema, deseori dezbatuta chiar si in contradictoriu.
Pot sa devin antreprenor in industria de parenting? Alaturi de realizatorii parteneri ai emisiunii si invitatii lor, vom rapunde cu tehnici si know-how pentru parintii care vor sa inceapa o cariera in industrie!
Fie ca esti parinte, specialist sau antreprenor, te invitam sa ne urmaresti saptamanal editiile Antreprenoriat & Parenting.

Despre Realizatoarea Emisiunii

Ana Nicolescu este blogger Mamica urbana, co-fondator Parenting PR.
A studiat Jurnalism şi a fost redactor, editor coordonator, manager de cercetare calitativă, organizator de evenimente mondene și de sănătate. Acum este blogger, organizator de campanii de responsabilitate socială, de evenimente pentru mame bloggeriţe și de workshop-uri de viaţă (şi mai) bună.
În 2015 și 2017 a fost speaker la Social Media for Parents, a fost nominalizată la Webstock, la categoria Personalitatea Online a Anului și la Premiile de Excelență Itsy Bitsy, la categotia Părinte implicat, doi ani consecutiv.
În 2016, a fost invitată la Paris, la E-Fluent5, întâlnirea internațională a bloggerilor din întreaga lume, ca blogger influent pe zona de parenting.
În2018, Liderul anului în Social Media, diplomă acordată de Itsy Bitsy și speaker la conferința anuală M.O.R.E Networking.
De 6 ani construieste comunitatea de bloggeri părinți, organizeaza evenimente și campanii cu și pentru ei. În prezent, comunitatea Digital Parents Talks are 480 de bloggeri la nivel national.