Antreprenoriat & Parenting cu Mariana Stan Autor Positive Mother

Miercuri 22 ianuarie, am gazduit o noua ediție #live Antreprenoriat & Parenting.
Ce este Parenting-ul? Ne crestem copiii corect? Cum fac trecerea catre antreprenoriat?
Sunt intrebari la care vom raspunde saptamanal in cadrul editiilor #live Antreprenoriat & Parenting, impreuna cu specialistii si antreprenorii din domeniu,
Antreprenoriat & Parenting este cel mai nou format marca Bizilive TV dedicat familiilor, specialistilor din domeniu si antreprenorilor din industrie.
Invitata speciala:
Mariana Stan | Autor Positive Mother.ro
Din cuprinsul emisiunii:

Parenting și voluntariat
Când introducem voluntariatul în viața copiilor și cum
Cultură și frumos, în valorile familiei
Proiecte de impact pentru mame
———————————————–
Despre Mariana Stan

„Sunt blogger, fundraiser și mic antreprenor la început de drum care crede foarte mult în responsabilitatea socială și puterea de a schimba mentalități și comunități. Fac un fel de activism prin exemplul propriu, derulând proiecte caritabile și de fundraising în campanii care vizează oamenii care au nevoie să simtă că binele poate fi dat mai departe.
Îmi place să valorizez moda și arta, știu că poate înnobila societatea în care trăim. Așa am început colaborarea cu Fashion Revolution, un ONG prin care vrem să schimbăm percepția despre consumerism, branduri fast fashion, industrii creative și oamenii care lucrează în acest domeniu.
Cred că educația ar trebui să ne preocupe cel mai mult. De aceea dezvolt proiecte de CSR și fundrising cu Asociația Non Guvernamentală Touched România (www.touchedromania.org) prin care sprijinim reintegrarea profesională a mamelor singure și educația continuă în rândul adolescenților proveniți din familii fără prea multe posibilități.
În 2019 am fost nominalizată la Gala Oameni pentru Oameni, categoria Putere, un motiv în plus să cred într-un viitor marcat de responsabilizare socială, puterea unei comunități sau o lume a modei trasparentă și sustenabilă.”

Articole Corelate

Responses