Acasă Familie & Stil de Viață Antreprenoriat & Parenting Antreprenoriat & Parenting cu Mira Loghin | Lumea lui Momo

Antreprenoriat & Parenting cu Mira Loghin | Lumea lui Momo

Antreprenoriat & Parenting cu Mira Loghin | Lumea lui Momo.

Mira Loghin este fondatorul și vizionarul Lumea lui MOMO, primul Centru de Educație Alternativă, deschis în Bucuresti, în anul 2011. După o îndelungată experiență în managementul comunicării, Mira a decis să își urmeze pasiunea, educația și copiii. Pentru ea totul a început odată cu venirea pe lume a fiului său, Zoran, care spune că i-a dat curajul să își schimbe viața, dar mai ales felul în care alege să contribuie în mod benefic la viețile oamenilor.

Locul ei preferat este printre părinți și copii, la joacă sau la îndrumat familiile să crească. Pentru că și ea aici crește cel mai mult. În vara anului 2012 a creat conceptul de Tabere de Familie care are la bază conectarea și relațiile, concept care s-a răspândit în toată țara, chiar și peste granițe.

În toamna aceluiași an a creat primul program de pregătire a copiilor pentru grădiniță – Înainte de Grădință, adresat grupei de vârstă 1 – 3 ani, iar din 2015 a pus bazele unui nou program, Alternativa la gradiniță, adresat grupei de 3-6 ani.

Cu o mentalitate de explorator, de peste aproape 10 ani, Mira studiază, ascultă, observă, experimentează și pune în practică programe educative destinate copiilor și părinților.

Singurul lucru cu care nu se joacă este siguranța emoțională a copiilor.

Pentru că atunci când copiii sunt acceptați și iubiți necondiționat, fără judecată sau dorință de îndreptare, lumea chiar devine un loc mai bun pentru fiecare dintre noi. Aceasta este convingerea ei fermă. Așa că nu întâmplător, în urmă cu 5 ani, odată cu întâlnirea metodei creată de Marshal Rosenberg, cea a comunicării non-violente, a început o formare de viitorTrainer Certificat NVC care să-i ofere nu doar cunoaștere, practică dar și expertiză, ca o cale către inima ei și inimile oamenilor mici și mari deopotrivă.

Am aflat din acest episod:

– cum alegem grădinița cea mai bună pentru copilul nostru?
– cum se pot implica părinții în procesul educațional?
– cum se poate pune în aplicare comunicarea non-violentă la grădiniță?
– de ce este importantă pentru copii pregătirea preșcolară?
– care este povestea conceptului ei de Alternativă la grădiniță și ce competențe formează la copii prin acest tip de educație?

Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii

Cristina Paraschiv
Sunt Cristina și îmi place sa citesc și sa călătoresc !

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT