Acasă Familie & Stil de Viață Antreprenoriat & Parenting Antreprenoriat & Parenting cu Mira Loghin | Lumea lui Momo

Antreprenoriat & Parenting cu Mira Loghin | Lumea lui Momo

Antreprenoriat & Parenting cu Mira Loghin | Lumea lui Momo.

Mira Loghin este fondatorul și vizionarul Lumea lui MOMO, primul Centru de Educație Alternativă, deschis în Bucuresti, în anul 2011. După o îndelungată experiență în managementul comunicării, Mira a decis să își urmeze pasiunea, educația și copiii. Pentru ea totul a început odată cu venirea pe lume a fiului său, Zoran, care spune că i-a dat curajul să își schimbe viața, dar mai ales felul în care alege să contribuie în mod benefic la viețile oamenilor.

Locul ei preferat este printre părinți și copii, la joacă sau la îndrumat familiile să crească. Pentru că și ea aici crește cel mai mult. În vara anului 2012 a creat conceptul de Tabere de Familie care are la bază conectarea și relațiile, concept care s-a răspândit în toată țara, chiar și peste granițe.

În toamna aceluiași an a creat primul program de pregătire a copiilor pentru grădiniță – Înainte de Grădință, adresat grupei de vârstă 1 – 3 ani, iar din 2015 a pus bazele unui nou program, Alternativa la gradiniță, adresat grupei de 3-6 ani.

Cu o mentalitate de explorator, de peste aproape 10 ani, Mira studiază, ascultă, observă, experimentează și pune în practică programe educative destinate copiilor și părinților.

Singurul lucru cu care nu se joacă este siguranța emoțională a copiilor.

Pentru că atunci când copiii sunt acceptați și iubiți necondiționat, fără judecată sau dorință de îndreptare, lumea chiar devine un loc mai bun pentru fiecare dintre noi. Aceasta este convingerea ei fermă. Așa că nu întâmplător, în urmă cu 5 ani, odată cu întâlnirea metodei creată de Marshal Rosenberg, cea a comunicării non-violente, a început o formare de viitorTrainer Certificat NVC care să-i ofere nu doar cunoaștere, practică dar și expertiză, ca o cale către inima ei și inimile oamenilor mici și mari deopotrivă.

Am aflat din acest episod:

– cum alegem grădinița cea mai bună pentru copilul nostru?
– cum se pot implica părinții în procesul educațional?
– cum se poate pune în aplicare comunicarea non-violentă la grădiniță?
– de ce este importantă pentru copii pregătirea preșcolară?
– care este povestea conceptului ei de Alternativă la grădiniță și ce competențe formează la copii prin acest tip de educație?

Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii

Cristina Paraschiv
Sunt Cristina și îmi place sa citesc și sa călătoresc !

Latest articles

video

Antreprenoriat Civic cu Matei Sumbasacu | Co Fondator al Re:Rise

Antreprenoriat Civic cu Matei Sumbasacu | Co Fondator al Re:Rise De profesie inginer structurist, Matei este președinte și co-fondator al Re:Rise – Asociația pentru Reducerea...
video

Antreprenoriat & Parenting cu International School of Bucharest

Antreprenoriat & Parenting cu International School of Bucharest. Mădălina Cioc este Director de Admiteri și Comunicare la International School of Bucharest, școală internațională care urmează...
video

Antreprenoriat & Parenting cu Florina Badea | Blogger si Coach

Antreprenoriat & Parenting cu Florina Badea | Blogger si Coach. Florina Badea este Health & Food Coach, healthy lifestyle blogger, trainer . De formație educator și...
video

Tell me Your Story cu Gáspár György | Psihoterapeut relational

Tell me Your Story cu Gáspár György | Psihoterapeut relational. Gáspár György este expert național și formator de opinie în sănătate relațională. Psiholog clinician și psihoterapeut...