Antreprenoriat & Parenting cu Mona Ciurezu | Bebedoarme.ro

Ce este Parenting-ul? Ne crestem copiii corect? Cum fac trecerea catre antreprenoriat?
Sunt intrebari la care vom raspunde saptamanal in cadrul editiilor #live Antreprenoriat & Parenting, impreuna cu specialistii si antreprenorii din domeniu,
Antreprenoriat & Parenting este cel mai nou format marca Bizilive TV dedicat familiilor, specialistilor din domeniu si antreprenorilor din industrie.
Parenting-ul este o stiinta noua, un curent de educatie in familie, unde atat parintii cat si copiii, se educa continuu pentru o relatie benefica si armonioasa de ambele parti.
Meseria de parinte este foarte veche, dar oare o facem corect? In cadrul emisiunii vom aduce mai multi specialisti care vor opina pe aceasta tema, deseori dezbatuta chiar si in contradictoriu.
Pot sa devin antreprenor in industria de parenting? Alaturi de realizatorii parteneri ai emisiunii si invitatii lor, vom rapunde cu tehnici si know-how pentru parintii care vor sa inceapa o cariera in industrie!
Fie ca esti parinte, specialist sau antreprenor, te invitam sa ne urmaresti saptamanal editiile Antreprenoriat & Parenting.

Ana Nicolescu este blogger Mamica urbana, co-fondator Parenting PR.
A studiat Jurnalism şi a fost redactor, editor coordonator, manager de cercetare calitativă, organizator de evenimente mondene și de sănătate. Acum este blogger, organizator de campanii de responsabilitate socială, de evenimente pentru mame bloggeriţe și de workshop-uri de viaţă (şi mai) bună.
În 2015 și 2017 a fost speaker la Social Media for Parents, a fost nominalizată la Webstock, la categoria Personalitatea Online a Anului și la Premiile de Excelență Itsy Bitsy, la categotia Părinte implicat, doi ani consecutiv.
În 2016, a fost invitată la Paris, la E-Fluent5, întâlnirea internațională a bloggerilor din întreaga lume, ca blogger influent pe zona de parenting.
În2018, Liderul anului în Social Media, diplomă acordată de Itsy Bitsy și speaker la conferința anuală M.O.R.E Networking.
De 6 ani construieste comunitatea de bloggeri părinți, organizeaza evenimente și campanii cu și pentru ei. În prezent, comunitatea Digital Parents Talks are 480 de bloggeri la nivel national.

Mona Ciurezu este psihoterapeut relațional și specialist în somnul copilului și adultului, iar e 6 ani îi ajută pe părinții din România și din afară să doarmă mai bine. Îi ajută individual sau în cadrul workshop-urilor și conferințelor care au ca subiect odihna de calitate. Mona susține cursurile de nou născuți împreună cu asociația SAMAS și cursurile pentru copiii mai mari în diverse programe online. Îi place să ajute mamele să înțeleagă bagajele emoționale cu care vin în relația cu copilul lor și să descifreze cum aceste bagaje influențează somnul și schimbările necesare uneori pentru a fi odihnit și fericit.

Teme de discuție:

– ce înseamnă un somn bun?
– care e o oră bună de culcare pentru preșcolari și școlarii mici?
– câte ore trebuie să doarmă copiii preșcolari și școlari?
– când renunțăm la somnul de prânz al copiilor?
– ce beneficii au copiii care dorm suficient?
– ce legătură este între performanțele școlare și somnul copiilor?
– cum ajută somnul la dezvoltarea cognitivă a copiilor?
– îi punem să doarmă după școală, după teme sau înainte de teme?
– cum influențează somnul copiilor, somnul adulților?
– cum influențează emoțiile părinților somnul copiilor?

Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth Romania

Articole Corelate