Publicitate

Oana Stoianovici are o experiență de peste 14 ani în coaching transformațional și procese de vindecare. A studiat tehnici de transformare în Statele Unite ale Americii, conducând, cu rezultate excepționale, programe și antrenamente pentru peste 5.000 de participanți, din toată lumea.
În ultimii ani, a documentat și experimentat procese de vindecare emoțională, pe care le‐a articulat în workshop-uri originale, precum „Copilul Interior”, un program inovator, cu peste 300 de absolvenți, care îi sprijină pe participanți să își depășească condiționările trecutului și să își împlinească intențiile și aspirațiile.
Din 2016, Oana este CEO și Foundator al The Feminine o platformă digitală dedicată femeilor și feminității. Pe TheFeminine.com găsești inspirația și ghidarea de care ai nevoie pentru a genera schimbarea pe care ți-o dorești si a face față provocărilor lumii contemporane. La baza programelor The Feminine stau experiența Oanei, în domeniului coaching-ului transformațional, dar mai ales propria sa poveste de viață și nevoia de regăsire a valorilor feminității.

Am aflat in aceasta emisiune despre:

Ce presupune educarea unui copil?
Cum îi ajutăm pe copii să-și atingă potențialul?
Ce e nevoie să creștem în noi ca să putem să creștem un copil ancorat, cu stimă de sine?
Ce trebuie să punem în copil ca atunci când îi dăm drumul în lume, să știe să aibă relații de calitate, să aibă un caracter bun, să găsească soluții creative și să nu aștepte salvatori, să știe cum să gândească.
Ce trebuie să știe un copil de acasă și ce să îl învețe școala?
Ce trebuie să știe un copil despre el când intră la școală?
Cum nu sufocăm copilul cu rănile și frustrările noastre? Cum ne împăcăm cu ideea că el are drumul lui și că noi, părinții, suntem un portal prin care a venit în lumea asta și avem rolul de a-l ghida și de a-l susține pe drumul lui? Cum știm care e drumul lui? Cum dăm ego-ul la o parte și nu îl împovărăm pe copil cu lupte de orgolii?
Cum facem să fim părinții de care copiii noștri au nevoie?
Cum îi suntem alături la intrarea în colectivitate?
Metode de parenting actuale versus instinct/intuiție
Când îți pierzi cumpătul ca părinte, ce poți să faci ca să domolești balaurul cu 7 capete?
Ce stă la baza învățării?

Publicitate