Antreprenoriat & Parenting cu Raluca Scutaru | Fondator LURA.

Ce este Parenting-ul? Ne crestem copiii corect? Cum fac trecerea catre antreprenoriat?
Sunt intrebari la care vom raspunde saptamanal in cadrul editiilor #live Antreprenoriat & Parenting, impreuna cu specialistii si antreprenorii din domeniu,
Antreprenoriat & Parenting este cel mai nou format marca Bizilive TV dedicat familiilor, specialistilor din domeniu si antreprenorilor din industrie.
Parenting-ul este o stiinta noua, un curent de educatie in familie, unde atat parintii cat si copiii, se educa continuu pentru o relatie benefica si armonioasa de ambele parti.
Meseria de parinte este foarte veche, dar oare o facem corect? In cadrul emisiunii vom aduce mai multi specialisti care vor opina pe aceasta tema, deseori dezbatuta chiar si in contradictoriu.
Pot sa devin antreprenor in industria de parenting? Alaturi de realizatorii parteneri ai emisiunii si invitatii lor, vom rapunde cu tehnici si know-how pentru parintii care vor sa inceapa o cariera in industrie!
Fie ca esti parinte, specialist sau antreprenor, te invitam sa ne urmaresti saptamanal editiile Antreprenoriat & Parenting.

Raluca Scutaru este fondator și manager pentru atelierul de mobilier de copii Lura Atelier & Studio.
http://lura.ro/

Am aflat din aceasta editie despre:

Creșterea copiilor în paralel cu dezvoltarea unei afaceri
Parenting și dezvoltarea armonioasă a copiilor
Reguli de siguranță în alegerea mobilierului de copil
Dezvoltarea unei afaceri de la zero
Provocări din antreprenoriat într-o afacere de producție