Peste 60% dintre români spun că nu sunt mulțumiți de felul în care arată viața lor, iar la capitolul stima de sine România ocupă locul 47 din 53 de țări studiate. În acest context, Urania Cremene lansează o campanie națională menită să ajute generațiile noi să crească altfel decât majoritatea adulților români.

StimaDeSineContează – o campanie pentru sănătatea emoțională a României
● La capitolul ”Stimă de sine”, românii sunt pe locul 47 din 53 de țări studiate;
● Frecvenţa cazurilor de suicid la tinerii de 15 – 19 ani este cu circa 50% peste media europeană;
● În anul 2016, ANPDCA a înregistrat 14.323 cazuri de abuz asupra copiilor, în 1721 din cazuri fiind vorba despre abuz emoțional.

Urania Cremene este mamă si, probabil, cel mai apreciat expert in Parenting din România. Este autoarea All About Parenting, primul program de parenting din țară și unica metodologie de parenting din lume dezvoltată după Teoria Autodeterminării. În ultimii 5 ani, Urania Cremene a organizat peste 900 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 100.000 de părinți din toată țara.

All About Parenting a pornit ca un program online pentru părinţi, în 2014. Acum este mai mult decât atât. A devenit o metodă de parenting, care reunește programe online, cărți, aplicații, cursuri și seminarii despre relația dintre părinți și copii. Metoda este bazată pe Teoria Autodeterminării, studiată și apreciată în universități din întreaga lume.

All About Parenting a devenit şi o organizaţie internațională cu traineri certificați și o echipă de peste 30 de persoane. Împreună, dorim să ajutăm milioane de părinti și copii din întreaga lume.

Viziunea noastra este ca orice părinte să urmeze un program de parenting iar misiunea noastră este să facem ca a învăța despre parenting să devină la fel de normal ca a face școala de șoferi înainte de a conduce o mașină.