Acasă Sanatate Antreprenoriat Sanatos cu Corina Stratulat Club Terapeutic Elyde

Antreprenoriat Sanatos cu Corina Stratulat Club Terapeutic Elyde

Finalul de an este o perioada foarte buna pentru introspectie. Este important ca la sfarsitul anului sa stam cu noi si ne intrebam: Ce am facut anul acesta? Mi-am indeplinit obiectivele? Am realizat ceea ce doream?

Este momentul in care le spunem copiilor nostri sa isi scrie lista de dorinte pentru anul care urmeaza, dar noi am uitat sa o facem.

La sfarsitul anului 2018 am avut-o invitata in cadrul emisiunii Antreprenoriat Sanatos pe Corina Stratulat, Antreprenor si Numerolog. Nascuta in Curtea de Arges, care si-a inceput drumul profesional prima data la varsta de 16 ani, angajandu-se pe zona HORECA.

Iubind matematica foarte mult, dupa absolvirea liceului cu specializare in matematica-informatica, a urmat Academia de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Finante, Banci, Asigurari si Burse de Valori. In primul an de facultate a obtinut primul job in sistemul bancar si dupa o experienta de 5 ani si-a ascultat spiritul antreprenorial si a deschis prima firma. Timp de 6 ani a dezvoltat business-uri in domeniul medical, in acelasi timp aprofundand numeroase programe de dezvoltare personala si terapii complementare si a descoperit numerologia, incepand un studiu profund al calitatii numerelor.

La inceputul 2018 a deschis Club terapeutic Elyde, un concept care propune sanatatea integrata: corp, minte, suflet.


Elyde, singurul club de sanatate si dezvoltare personala care ofera servicii si activitati de initiere a unui proces in autovindecare si transformare.

Rutina zilnica, activitatea profesionala stresanta, blocajele si suferintele din trecut (poate chiar copilarie) ne imbolnavesc, ne ingreuneaza si ne acapareaza si uitam sa traim cu adevarat, sa ne bucuram des, sa ne jucam, sa ne iubim, sa ne ajutam, sa fim relaxati, sa avem grija de corpul nostru, etc

Cu totii muncim si investim mult in munca noastra.

Dar cum ramane cu latura emotionala? Cu totii avem nevoie sa fim ascultati si apreciati pentru ceea ce facem.

Atunci cand ne gandim la munca, oricat am vrea sa dam de o parte latura emotionala, aceasta continua sa aiba impact asupra deciziilor noastre si a modului in care ne desfasuram activitatea. Iar atunci cand avem parte de un esec, aceasta ne poate coplesi.

Depinde de noi si de modul in care stim sa ne accesam puterea interioara pentru a depasi greutatile din viata noastra.


Fara un indrumator, sau un mentor, sau o simpla persoana cu abilitati pe ceea ce avem nevoie este aproape imposibil sa incepem si sa parcurgem acest proces, vital pentru fiecare.

Probleme fizice, diversele dureri de spate, de cap, de stomac, si alte afectiuni grave etc, de cele mai multe ori apar din cauze emotionale profund instalate si pana nu este descoperita cauza si rezolvata, tratarea efectelor nu este suficienta.

Pentru a lasa fericirea sa vina in viata noastra, trebuie sa lucram cu noi insine. Trebuie sa analizam si sa intelegem ce abilitati avem, ce ne dorim. Chiar daca gresim, nu trebuie sa ne autopedepsim. Multe afectiuni medicale pe care le avem vin din zona emotionala, ca urmare a lucrurilor pe care le reprimam inca din copilarie.

Noi gresim prin faptul ca suntem proprii nostri judecatori.

Este benefic pentru sanatatea noastra sa parasim acest rol de judecator si sa devenim observatori. Acest nou rol ne va ajuta sa ne punem mai bine in valoarea calitatile si sa valorificam ceea ce avem noi mai bun. Pe de alta parte, observand si nu judecand punctele slabe, vom avea o alta abordare in a lucra cu noi insine pentru a le imbunatati si a evolua.

Dintre subiectele discutate in cadrul emisiunii live:

– Povestea Club terapeutic Elyde
– Inceputuri si provocari, servicii
– Programul “Rezist sa fiu antreprenor!?”
– Programele de dezvoltare personala pentru angajati
– Numerologie & interpretare numerologica
– Ce informatii putem obtine cu ajutorul numerologiei


Sponsorii Polti Romania, e-cloth Romania

#Antreprenoriat #Sanatos este un format marca BiziLive TV care isi propune sa aduca la masa dialogului antreprenorii si companiile din industria sanatatii. Scopul dialogului este dezvoltarea organica si responsabila a industriei.

Ariadna Vlad
Ariadna Vlad este Knowledge Manager (KM) certificat de catre Institutul KM din Elvetia.Ariadna isi foloseste experienta acumulata in mai bine de 8 ani in jurul dezvoltarii strategiei si a activitatilor corespunzatoare pentru Managementul Cunostintelor (KM) din cadrul companiilor, urmarind obiectivul de a disemina bune practici si de a promova colaborarea.Obiectivele care guverneaza activitatea Ariadnei implica stimularea inovatiei si demonstrarea impactului major al unei bune structurari a informatiei in cadrul companiilor. Un alt aspect important pentru crearea unui mediu de colaborare este colectarea de cunostinte si informatii relevante iar apoi punerea acestora la dispozitia profesionistilor pentru a fi usor de gasit si folosit.

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT