Acasă Sanatate Antreprenoriat Sanatos cu Dr. Laura Oşean - Medicina alternativa

Antreprenoriat Sanatos cu Dr. Laura Oşean – Medicina alternativa

Atunci cand nu ne simtim bine, este foarte important sa identificam si sa rezolvam cauza si nu doar sa atenuam simptomele. Cauzele psihologice sunt unele din cele mai importante care isi lasa amprenta asupra organismului nostru.

Cel mai frumos dar pe care i-l putem oferi organismului nostru este echilibrul. 

Dr. Laura Osean este Medicul Lotului National Feminin de Canotaj din 2006 si Medic Coordonator impreuna cu Vasile Osean la Clinica Medy Sportline. Din anul 2012, Laura este Terapeut Bowen si de 4 ani tine cursuri de anatomie si prim ajutor pentru terapeutii Bowen care nu sunt cadre medicale. De asemenea, din 2017 este absolventa a cursului de eliberarea tensiunii interioare si corectie bioenergetica pe care l-a completat in 2018 cu masajul psihofiziologic profund.

Clinica Medy Sportline este Clinica terapiilor revoluţionare şi a tehnologiei de ultimă generaţie.

În ultimii ani, medicina a făcut progrese uluitoare în direcţia terapiilor şi tratamentelor ce redau în timp scurt sănătatea şi starea de bine pacienţilor accidentaţi, suprasolicitaţi sau cu diverse afecţiuni.

Diverse tehnici de tratament de ultimă generaţie, susţinute de cele mai noi tehnologii brevetate în domeniu au rezultate dovedite în vindecarea celor mai diverse afecţiuni.
Specialiştii de la clinica Medy Sportline folosesc, pe lângă tehnicile clasice, tehnici şi tehnologii de tratament de ultimă generaţie în fizioterapie, kinetoterapie, masaj corporal şi terapii alternative.
Laura a absolvit Medicina Generala in 2005 la Facultatea de Medicina si Farmacie din Cluj Napoca.

In cadrul clinicii Medy Sportline, Laura ofera servicii de: rejuvance (terapie de infrumusetare faciala), infiltratii faciale cu plasma – pentru lifting sau tratament pt acnee vulgara.


Suntem permanent preocupati de a gasi noi modalitati de a ne trata pacientii astfel incat sa putem imbina si mintea si corpul si sufletul. Oamenii tind sa aiba o reticenta destul de mare in ceea ce priveste medicina alternativa, dar o data ce pacientii incep sa simta beneficiile, sunt din ce in ce mai deshisi spre a incerca aceste noi terapii.

Terapia Bowen este o terapie holistica, ce imbina cele 3 elemente mentionate mai sus, minte, corp si spirit. Aceasta ofera o privire de ansamblu asupra sanatatii omului, luand in considerare toti factorii ce ar putea-o influenta in rau sau in bine. Terapia Bowen incearca sa regleze si sa aduca o reechilibrare neuro musculara.

Terapia Bowen actioneaza asupra sistemului nervos vegetativ, avand ca si scop stimularea doctorului interior din corpul nostru pentru a determina auto-vindecarea.


Sentimentele, trairile pe care noi le avem, raman oarecum cantonate in interiorul nostru si astfel ne pot crea diferite probleme in timp. Orice gand care ne trece prin minte, creeaza o stare de tensiune.

Dintre subiectele discutate in cadrul emisiunii live:

– Medicina alternativa
– Terapie Bowen
– Eliberarea tensiunii interioare
– Corectia bioenergetica
– Masajul psihofiziologic profund

Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth Romania

#Antreprenoriat #Sanatos este un Format marca BiziLive TV care isi propune sa aduca la masa dialogului antreprenorii si companiile din industria sanatatii. Scopul dialogului este dezvoltarea organica si responsabila a industriei.

Ariadna Vlad
Ariadna Vlad
Ariadna Vlad este Knowledge Manager (KM) certificat de catre Institutul KM din Elvetia. Ariadna isi foloseste experienta acumulata in mai bine de 8 ani in jurul dezvoltarii strategiei si a activitatilor corespunzatoare pentru Managementul Cunostintelor (KM) din cadrul companiilor, urmarind obiectivul de a disemina bune practici si de a promova colaborarea. Obiectivele care guverneaza activitatea Ariadnei implica stimularea inovatiei si demonstrarea impactului major al unei bune structurari a informatiei in cadrul companiilor. Un alt aspect important pentru crearea unui mediu de colaborare este colectarea de cunostinte si informatii relevante iar apoi punerea acestora la dispozitia profesionistilor pentru a fi usor de gasit si folosit.

Must Read

video

Webinar cu Robert Kiyosaki BiziLIVE TV

Robert Kiyosaki a revolutionat felul in care milioane de oameni privesc banii. Antreprenor, investitor si orator motivational, Kiyosaki e cel mai bien cunoscut ca autorul cartii #1 in finante personale “Tata Bogat, Tata Sarac” care s-a vandut in peste 32 de milioane de copii.

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE   Este un fapt binecunoscut acela ca, pe masura ce un contract este mai bine...
video

La Prima Afacere episod 4 cu Anca Alina Ionescu -Fondator Program Sănătate “Tânăr și Sănătos”

Află din acest epidod video La prima afacere cum a depașit Anca Alina Ionescu primele provocari si ce soluții recomandă pentru prima afacere.
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anca Iovan – Financial Intelligence

https://youtu.be/DDJ1ARf69Ks E foarte important sa stii de unde sa te informezi, mai ales in mediul de business. Acest aspect are o influenta asupra succesului afacerii...
video

La Prima Afacere episod 3 cu Cristian Găvan – Fondator MAM Bricolaj

Marja de profit a crescut de la 5% la 10%, iar nu­mărul de angajaţi s-a majorat de la 58 la 62“, spune Cris­tian Găvan, acţio­narul MAM Bricolaj.

12 000 + abonați, studii de caz, invitații la evenimente premium si webinarii