Antreprenoriat Sanatos cu Dr. Lorelei Nassar | Clinica Dental.

Dr. Lorelei Nassar DMD, MD Dental Surgeon este medic stomatolog cu o experiență de 25 de ani în chirurgie oro-maxilo-
faciala si implantologie , specializare in Israel si unul dintre puținii chirurgi stomatologi pe plan mondial care practică hipnoza medicală -de 13 ani incoace organizează în țară cursuri si congrese internaționale pe teme chirurgicale ,participand ca lector si în UK, Suedia, Finlanda, China, Mexic, USA, Israel, unde oferă suport si training de specialitate in domeniul implantologiei.
Are o cercetare in curs de desfasurare in contextul lucrarii de doctorat in stiinte /PhD in Psihologie Transpersonala la Alef Trust , UK.
Organizază campanii de prevenție în companii sau în școli și evidențiază importanța sanatatii dentare pentru o viață echilibrată, iar Clinica Lorelei Nassar sponsorizeaza fundatia ACSIS (Asociația pentru o Comunitate Solidară și Intervenție Socială) și asigură tratamente gratuite copiilor integrați în programele acesteia.
A scris numeroase articole aparute in presa romana scrisa si on line pe teme legate de preventia dentara, hipnoza medicala, frica de dentist si tratamentul ei, comunicare non-verbala si a participat la numeroase emisiuni TV si radio in ultimii ani.
A scris o carte in curs de publicare de catre o editura din SUA si adresata publicului larg cu tematologie din psihologia transpersoala si dezvoltare.

Am discutat LIVE cu Dr. Lorelei Nassar despre:
– Cum si de ce percepem diferit mediul de afaceri din Romania, de la antreprenor la antreprenor
– Crestere eficienta in afacere si sustenabilitate
– In ce mod este legat progresul social de simtul civic