Acasă Familie & Stil de Viață Antreprenoriat Sănătos Antreprenoriat Sanatos cu Elena si Nicu de la Vegan Gourmet

Antreprenoriat Sanatos cu Elena si Nicu de la Vegan Gourmet

Mancati grasimi, dar mancati grasimi sanatoase!

Unul dintre miturile pe care consultantii in nutritie vor sa il demonteze este cu privire la consumul de grasimi. Pentru a avea o alimentatie sanatoasa nu trebuie sa renuntam la consumul de grasimi, ci trebuie sa fim atenti la ce fel de grasimi consumam si la calitatea acestora.

Organismul nostru are nevoie de grasimi. In momentul in care ne deprivam de grasimi sanatoase, atunci sanatatea nu are cum sa fie la cotele cele mai bune.

Invitatii emisiunii, Elena Licsandru si Nicu Panfil sunt Co-fondatori Vegan Gourmet, printre primii producatori din Romania de “branza” vegana din nuci de caju.

Vegan Gourmet este o afacere de familie. Totul a pornit atunci cand sora noastra, care este vegana de ceva timp, a descoperit acest tip de branza realizata din caju pe vremea cand era in Bali. Acolo a invatat sa faca branza aceasta.

Am incurajat-o sa revina in tara si sa pornim impreuna aceasta afacere.

Misiunea Vegan Gourmet este de a aduce o optiune vegana (de post) in plus celor care, din diferite motive, au ales sau sunt nevoiti sa renunte la lactate.

Spre deosebire de alte alternative la branza, folosind caju ca și materie prima, au reusit sa obtina poate cea mai apropiata replica vegana la branza din proteina animala. Si se mandresc cu asta!


Am construit această afacere de familie cu gândul de a le oferi celor interesați de o dietă echilibrată, o alternativă pur vegană la brânzeturile clasice.

Inca de la inceput au avut feedback-uri foarte bune de la cei care au gustat produsele lor, asa ca acum se gandesc la noi strategii de dezvoltare pe termen mediu si lung.

Urmareste pentru a afla:
> Cum a aparut Vegan Gourmet
> Ce sta la baza branzicii Vegan Gourmet
> Beneficiile aduse sanatatii de consumul “branzei” maturate de caju
> Provocari intalnite
> Pregatire si productie
> Dezvoltarea segmentului de consumatori vegani in Romania
> Unde pot fi gasite produsele Vegan Gourmet in 2019
> Target-uri pentru viitor

Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth, Tanar si Sanatos


#Antreprenoriat #Sanatos este un Format marca BiziLive TV care isi propune sa aduca la masa dialogului antreprenorii si companiile din industria sanatatii. Scopul dialogului este dezvoltarea organica si responsabila a industriei.

Anca Alina Ionescu este Coach pentru viata sanatoasa si fondator al Programului Holistic pentru Sanatate Tanar si Sanatos. Anca are peste 26 de ani experienta in domeniul sanatatii holistice.

Scopul ei este sa inspire oamenii sa traiasca o viata mai buna si mai fericita prin sfaturi practice, retete pentru vitalitate, solutii de ingrijire personala naturale si sanatoase, remedii naturale si multe altele. In fiecare emisiune va prezenta un antreprenor sau firma care, prin ceea ce ofera, aduce o stare de bine si sanatate oamenilor.

Emisiunea va informa, educa si inspira pentru ca sa poti duce o viata plina de energie si vitalitate si pentru a dovedi ca antreprenoriatul in domeniul sanatatii aduce beneficii majore tuturor celor implicati.

Ariadna Vlad
Ariadna Vlad este Knowledge Manager (KM) certificat de catre Institutul KM din Elvetia.Ariadna isi foloseste experienta acumulata in mai bine de 8 ani in jurul dezvoltarii strategiei si a activitatilor corespunzatoare pentru Managementul Cunostintelor (KM) din cadrul companiilor, urmarind obiectivul de a disemina bune practici si de a promova colaborarea.Obiectivele care guverneaza activitatea Ariadnei implica stimularea inovatiei si demonstrarea impactului major al unei bune structurari a informatiei in cadrul companiilor. Un alt aspect important pentru crearea unui mediu de colaborare este colectarea de cunostinte si informatii relevante iar apoi punerea acestora la dispozitia profesionistilor pentru a fi usor de gasit si folosit.

Latest articles

video

Antreprenoriat Civic cu Edmond Niculușcă | Președintele ARCEN

Antreprenoriat Civic cu Edmond Niculușcă | Președintele ARCEN. Seria de emisiuni dedicată antreprenoriatului civic va aduce în fața publicului lideri informali care mobilizează comunități și...

Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE UpGrade

BiziLIVE TV a lansat o nouă emisiune LIVE! Este vorba de UpGrade!Prin intermediul emisiunii “UpGrade” ne dorim sa oferim spectatorilor resurse pentru dezvoltarea continuă,...
video

Atelier Juridic cu Diana Ghinculov | Avocat

Atelier Juridic cu Diana Ghinculov | Avocat. Cu o experiență profesională solidă și complexă de peste 10 ani ca avocat de business, Diana Ghinculov este...
video

BrandUp cu Robert Similea Reputation Strategist e-LABORAT

BrandUp cu Robert Similea Reputation Strategist e-LABORAT. Robert Similea este Reputation Strategist la E-laborat: Laborator de Reputatie, Branding si Competitivitate. Robert este sociolog si specialist in...