More

  Antreprenoriat Sanatos cu Elena si Nicu | Vegan Gourmet

  Mancati grasimi, dar mancati grasimi sanatoase!

  Unul dintre miturile pe care consultantii in nutritie vor sa il demonteze este cu privire la consumul de grasimi. Pentru a avea o alimentatie sanatoasa nu trebuie sa renuntam la consumul de grasimi, ci trebuie sa fim atenti la ce fel de grasimi consumam si la calitatea acestora.

  Organismul nostru are nevoie de grasimi. In momentul in care ne deprivam de grasimi sanatoase, atunci sanatatea nu are cum sa fie la cotele cele mai bune.

  Invitatii emisiunii, Elena Licsandru si Nicu Panfil sunt Co-fondatori Vegan Gourmet, printre primii producatori din Romania de „branza” vegana din nuci de caju.

  Vegan Gourmet este o afacere de familie. Totul a pornit atunci cand sora noastra, care este vegana de ceva timp, a descoperit acest tip de branza realizata din caju pe vremea cand era in Bali. Acolo a invatat sa faca branza aceasta.

  Am incurajat-o sa revina in tara si sa pornim impreuna aceasta afacere.

  Misiunea Vegan Gourmet este de a aduce o optiune vegana (de post) in plus celor care, din diferite motive, au ales sau sunt nevoiti sa renunte la lactate.

  Spre deosebire de alte alternative la branza, folosind caju ca și materie prima, au reusit sa obtina poate cea mai apropiata replica vegana la branza din proteina animala. Si se mandresc cu asta!


  Am construit această afacere de familie cu gândul de a le oferi celor interesați de o dietă echilibrată, o alternativă pur vegană la brânzeturile clasice.

  Inca de la inceput au avut feedback-uri foarte bune de la cei care au gustat produsele lor, asa ca acum se gandesc la noi strategii de dezvoltare pe termen mediu si lung.

  Urmareste pentru a afla:
  > Cum a aparut Vegan Gourmet
  > Ce sta la baza branzicii Vegan Gourmet
  > Beneficiile aduse sanatatii de consumul „branzei” maturate de caju
  > Provocari intalnite
  > Pregatire si productie
  > Dezvoltarea segmentului de consumatori vegani in Romania
  > Unde pot fi gasite produsele Vegan Gourmet in 2019
  > Target-uri pentru viitor

  Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth, Tanar si Sanatos


  #Antreprenoriat #Sanatos este un Format marca BiziLive TV care isi propune sa aduca la masa dialogului antreprenorii si companiile din industria sanatatii. Scopul dialogului este dezvoltarea organica si responsabila a industriei.

  Anca Alina Ionescu este Coach pentru viata sanatoasa si fondator al Programului Holistic pentru Sanatate Tanar si Sanatos. Anca are peste 26 de ani experienta in domeniul sanatatii holistice.

  Scopul ei este sa inspire oamenii sa traiasca o viata mai buna si mai fericita prin sfaturi practice, retete pentru vitalitate, solutii de ingrijire personala naturale si sanatoase, remedii naturale si multe altele. In fiecare emisiune va prezenta un antreprenor sau firma care, prin ceea ce ofera, aduce o stare de bine si sanatate oamenilor.

  Emisiunea va informa, educa si inspira pentru ca sa poti duce o viata plina de energie si vitalitate si pentru a dovedi ca antreprenoriatul in domeniul sanatatii aduce beneficii majore tuturor celor implicati.