More

  Antreprenoriat Sanatos cu Eliza & Claudiu | Sunt in Forma

  Este benefic pentru organism să ne trezim devreme și să facem sport dimineața. 

  Antreprenoriat sănătos este cel mai nou format marca BiziLive TV, format care își propune să aducă la masa dialogului antreprenorii și companiile din industria sănătății. Scopul dialogului este dezvoltarea organică și responsabilă a industriei.

  Pe 19 Noiembrie i-am avut invitați în studio pe Beletoiu Claudiu și Eliza Nitescu, inițiatorii programului de alergare SUNT ÎN FORMĂ, un proiect dedicat celor care își doresc un plus de sănătate, vitalitate, energie și productivitate în viața personală și profesională.

  Lansat în anul 2015, proiectul SUNT ÎN FORMĂ a atras până în prezent o participare de aproximativ 1.000 de persoane la antrenamentele de alergare desfășurate Joia, pe Stadionul Dinamo, la o oră foarte matinală: 6.00 dimineața. Participarea la aceste programe de alergare reprezintă o invesitiție pe termen lung pentru o minte sănatoasă si un corp plin de vitalitate.

  Conceptul SUNT ÎN FORMĂ îi aparține lui Claudiu Belețoiu, un pasionat al stilului de viață activ, dominat de mișcare. Claudiu a participat la prima competiție sportivă în anul 2014 (Maratonul Internațional București), iar de atunci și-a adăugat pe CV-ul de alergător nenumărate probe de anduranță, precum UTMB (Ultra Trail du Mont Blanc, cu 2 participări, în 2016 și 2018), Transgrancanaria (cu 2 participări, în 2017, la proba de 120 de km și în 2018, la proba de 270 de km) 1000 Balkan Charity Challenge (o cursă 1050 de km, aprox. 640 de bibicleta și 410 de alergare, aprox. 1000 km parcurși în 2015), precum și multiple alte probe de maraton și ultra de la noi din țară. Probele sale preferate sunt ultramaratoanele montane, datorită expunerii la efort sporit și conectării cu natura.

  În prezent, adaugă experienței sale practice în alergare și o fundație teoretică, fiind student în cadrul Universității de Educație Fizică și Sport.

  Programul SUNT ÎN FORMĂ este dezvoltat alături de partenera sa, Eliza Nițescu, consultant pentru afaceri și comunicare, al cărei rol este acela de a promova programul și de a consolida comunitatea de alergători participanți la antrenamentele SUNT ÎN FORMĂ. Având și ea o participare la peste 30 de competiții sportive începând cu anul 2013, Eliza a preferat ca în materie de mișcare să se dedice expedițiilor montane de mare altitudine, în palmaresul ei de alpinist amator numărându-se până în prezent ascensiuni precum: Mont Blanc, Kilimanjaro, Elbrus, Olymp, Aconcagua sau Grossglockner.


  Daca ar fi să construim un profil robot al persoanelor care vin la antrenamentele noastre, sunt persoane începând cu varsta de 30 ani care simt că nu fac destulă mișcare, nu au energie. Lucrăm împreună cu oamenii care simt nevoia să elibereze stresul și tensiunea prin mișcare, oamenii care vor să scape de sedentarism sau oameni care pur și simplu vor o schimbare în viața lor.

  De asemenea, în cadrul programului SUNT ÎN FORMĂ sunt și sportivi amatori sau profesioniști care vor să fie parte a unei comunități cu interese similare. Practicarea alergării împreună cu alți oameni îi ajută să învețe alte tehnici, sfaturi utile și le sporește determinarea și motivația.


  La antrenamentele SUNT ÎN FORMĂ merg cu daruire, pasiune si placere.


  Un mijloc de promovare eficient este scânteia pe care o avem în interior și capacitatea de a o da și celorlalți.

  Dintre subiectele discutate în cadrul emisiunii live:

  – Povestea SUNT ÎN FORMĂ
  – Misiunea și programele oferite
  – Diferențiatorii față de alte programe destinate alergătorilor
  – Echipa și proiectele de viitor
  – Cine poate accesa programele SUNT ÎN FORMĂ
  – Beneficiile mișcării
  – Cum promovezi un program sportiv în România
  – Cum construiești o comunitate de alergare

  Pentru a vizualiza emisiunea, click aici.

  Sponsorii emisiunii: Polti Romaniae-cloth Romania