Acasă Sanatate Antreprenoriat Sanatos cu Marina Stoica, consultant in frumusete sanatoasa

Antreprenoriat Sanatos cu Marina Stoica, consultant in frumusete sanatoasa

Tot mai multi oameni incep sa devina din ce in ce mai interesati de sanatatea lor si de calitatea produselor pe care le folosesc zi de zi. 

Va invitam sa o cunoasteti pe, Marina Isabela, Consultant in frumusete sanatoasa (Healthy Beauty Trainer), Make-up Artist Vegan si fondatoarea MA Organics.

Marina a petrecut ultimii 5 ani in Londra, unde a experimentat arta machiajului din diferite perspective alaturi de branduri profesionale si de lux si a avut diverse colaborari cu Fashion TV si London Fashion Week.

Descoperind latura domeniului Beauty care o defineste si in care se regasesc principiile si valorile in care crede, a ramas fidela pasiunii pentru frumusetea naturala și sanatoasa iar in prezent impartaseste viziunea si cunostintele sale prin intermediul serviciilor si produselor MA (My Alternatives) Organics.

MA Organics este un concept care promoveaza frumusetea constienta si favorizeaza tranzitia catre o rutina de frumusete sanatoasa si sustenabila, oferind alternative cosmetice naturale si incurajand adoptarea unui stil de viata sanatos.


Cand ne referim la un produs vegan, fie ca este vorba de un produs cosmetic sau de unul alimentar, inseamna ca acel produs nu contine ingrediente de origine animala si nici derivate de origine animala. In acelasi timp, un produs vegan nu a fost testat pe animale.

Marina ne atrage atentia insa ca nu orice produs vegan poate fi considerat si sanatos, deoarece un produs poate sa nu contina elemente de origine animala, insa poate contine diversi coloranti, aditivi care sunt daunatori pentru sanatatea noastra.


Produsele MA Organics contin minerale. Mineralele sunt foarte benefice pentru pielea noastra. Clientii nostri beneficiaza si de consultanta atunci cand se decid sa achizitioneze produsele noastre.

Dintre subectele discutate in cadrul emisiunii Live:
– Pozitionarea si perceptia conceptului de frumusete vegana in industria frumusetii din Romania
-Ce inseamna frumusetea vegana?
-Tipuri de produse
-Importanta folosirii produselor cosmetice vegane/ cruelty-free
-Beneficiile folosirii acestora
-Totul despre machiajul mineral
-Provocari antreprenoriale

Va invitam sa vizualizati emisiunea aici.


Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth Romania

#Antreprenoriat #Sanatos este un Format marca BiziLive TV care isi propune sa aduca la masa dialogului antreprenorii si companiile din industria sanatatii. Scopul dialogului este dezvoltarea organica si responsabila a industriei.

Anca Alina Ionescu este Coach pentru viata sanatoasa si fondator al Programului Holistic pentru Sanatate Tanar si Sanatos. Anca are peste 26 de ani experienta in domeniul sanatatii holistice. Scopul ei este sa inspire oamenii sa traiasca o viata mai buna si mai fericita prin sfaturi practice, retete pentru vitalitate, solutii de ingrijire personala naturale si sanatoase, remedii naturale si multe altele. In fiecare emisiune va prezenta un antreprenor sau firma care, prin ceea ce ofera, aduce o stare de bine si sanatate oamenilor.

Emisiunea va informa, educa si inspira pentru ca sa poti duce o viata plina de energie si vitalitate si pentru a dovedi ca antreprenoriatul in domeniul sanatatii aduce beneficii majore tuturor celor implicati.

Ariadna Vlad
Ariadna Vlad este Knowledge Manager (KM) certificat de catre Institutul KM din Elvetia. Ariadna isi foloseste experienta acumulata in mai bine de 8 ani in jurul dezvoltarii strategiei si a activitatilor corespunzatoare pentru Managementul Cunostintelor (KM) din cadrul companiilor, urmarind obiectivul de a disemina bune practici si de a promova colaborarea. Obiectivele care guverneaza activitatea Ariadnei implica stimularea inovatiei si demonstrarea impactului major al unei bune structurari a informatiei in cadrul companiilor. Un alt aspect important pentru crearea unui mediu de colaborare este colectarea de cunostinte si informatii relevante iar apoi punerea acestora la dispozitia profesionistilor pentru a fi usor de gasit si folosit.

Latest articles

video

Antreprenoriat Civic cu Edmond Niculușcă | Președintele ARCEN

Antreprenoriat Civic cu Edmond Niculușcă | Președintele ARCEN. Seria de emisiuni dedicată antreprenoriatului civic va aduce în fața publicului lideri informali care mobilizează comunități și...

Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE UpGrade

BiziLIVE TV a lansat o nouă emisiune LIVE! Este vorba de UpGrade! Prin intermediul emisiunii “UpGrade” ne dorim sa oferim spectatorilor resurse pentru dezvoltarea continuă,...
video

Atelier Juridic cu Diana Ghinculov | Avocat

Atelier Juridic cu Diana Ghinculov | Avocat. Cu o experiență profesională solidă și complexă de peste 10 ani ca avocat de business, Diana Ghinculov este...
video

BrandUp cu Robert Similea Reputation Strategist e-LABORAT

BrandUp cu Robert Similea Reputation Strategist e-LABORAT. Robert Similea este Reputation Strategist la E-laborat: Laborator de Reputatie, Branding si Competitivitate. Robert este sociolog si specialist in...