More

  Antreprenoriat Sanatos cu Nicoleta Ionescu

  Va invitam la o noua ediție a emisiunii Antreprenoriat Sanatos.
  Emisiunea isi propune sa aduca la masa dialogului antreprenorii si companiile din industria sanatatii. Scopul dialogului este dezvoltarea organica si responsabila a industriei.
  Emisiunea poate fi urmarita live aici, pe aceasta pagina a evenimentului.

  Invitata Speciala: Nicoleta Ionescu | Founder Forever Young Magazine

  Din cuprinsul emisiunii:

  Despre Forever Young Magazine
  Importanta mentalului – gandurile, hrana mentala
  Starea psihica – gestionarea emotiilor, hrana emotionala
  Nutritie, stil de viata, noutati si studii in domeniul anti-aging (age management)

  Despre Nicoleta Ionescu:

  Am absolvit “Liceul Ienachita Vacarescu” din Targoviste, sectia Informatica, am intrat la “Facultatea de Litere” a Universitatii Bucuresti, sectia Romana-Engleza Americana, la zi, la locurile fara plata, imediat dupa liceu. Primii 2 ani de facultate i-am facut in paralel cu “Scoala Populara de Arta din Bucuresti”, Sectia-Actorie Teatru, iar din anul 3 de facultate lucrez in presa. In anul 4 de facultate eram deja Director Editura in cadrul unui grup de presa specializata b2b.
  Am lucrat in presa cam pe toate posturile (redactor-reporter, secretar general de redactie, redactor-sef, brand manager, project manager, Area Sales Manager, BTL Manager, director editura) iar intre 2001 si 2002 am facut Master-ul “Managementul Intreprinderilor Mass-media” din cadrul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii Bucuresti, pentru a aprofunda din teorie ceea ce invatasem deja din practica.
  In 2003 am pornit-o pe cont propriu, facandu-mi firma mea: am editat catalogul “HoRes”, pe care eu l-am conceput si implementat, primul catalog care targeta proprietarii si managerii din unitatile de cazare si de alimentatie publica din Romania. Ulterior am facut si revista HoRes, suplimentul informativ al catalogului HoRes. Anul trecut am aniversat 15 ani de HoRes prin HoRes Conference, formatul BTL al conceptului ATL HoRes, care a avut loc pe 25 octombrie la Palatul Noblesse din Bucuresti.
  Din pasiunea pentru o viata traita in sanatate pentru cat mai mult timp am lansat in 2015 “Forever Young Magazine”, singura revista cu tematica anti-aging, age management, adresata publicului larg din Romania, pe care tot eu am conceput-o si implementat-o, iar anul trecut am lansat si conceptul BTL al proiectului Forever Young Magazine, si anume Conferinta Forever Young Magazine, care a avut loc pe 07 decembrie, tot la Palatul Noblesse din Bucuresti.
  Totodata, in domeniul de activitate al firmelor pe care le administrez se afla si proiectarea de arhitectura si design-ul de interior.
  Am 43 de ani, imi iubesc varsta, iubesc ceea ce fac si iubesc cu pasiune viata. Am dat-o-n bara de multe ori, am invatat din greseli, si am mers mai departe. Cause Life Goes On!