Publicitate

#Antreprenoriat #Sanatos este cel mai Nou Format marca BiziLive TV care isi propune sa aduca la masa dialogului antreprenorii si companiile din industria sanatatii. Scopul dialogului este dezvoltarea organica si responsabila a industriei.

Anca Alina Ionescu este Coach pentru viata sanatoasa si fondator al Programului Holistic pentru Sanatate Tanar si Sanatos.
Scopul ei este sa inspire oamenii sa traiasca o viata mai buna si mai fericita prin sfaturi practice, retete pentru vitalitate, solutii de ingrijire personala naturale si sanatoase, coaching, remedii naturale, tehnici pentru echilibrul emotional si mental si multe altele. In fiecare emisiune va prezenta un antreprenor sau firma care, prin ceea ce ofera, aduce o stare de bine si sanatate oamenilor.
Emisiunea va informa, educa si inspira pentru ca sa poti duce o viata plina de energie, vitalitate si sanatate, si pentru a arata ca antreprenoriatul in domeniul sanatatii naturale aduce beneficii majore tuturor celor implicati.

Psiholog Dr. Ion Bucur – Specialist gandire sistemica.
Ion Bucur este psihoterapeut, facilitator de constelatii sistemice, cu preocupari foarte diverse si specializari printre altele in dezvoltarea gandirii si perceptiei sistemice, a capacitatii de a fi prezent si constient.
Ion are experienta in psihoterapie individuala si de grup, in constelatii sistemice, in abordarea sistemica a organizatiilor si familiilor.
Este printre primii care au adus si dezvoltat metoda constelatiilor de familie in Romania, contribuind, printre altele la publicarea primelor carti de constelatii familiale ale lui Bert Hellinger, ”Fericirea care dureaza” si ”Un val, un ocean”.

Vom discuta in aceasta emisiune despre:

– Cum constientizam ca avem tipare mentale disfunctionale?
– Tiparele disfunctionale despre saracie, suferinta si traume.
– Exista legi pe care trebuie sa le cunoastem in ceea ce priveste functionarea armonioasa a familiei si a noastra in familie?
– Cum ramanem blocati si repetam scenariile de viata ale celor ce au fost inaintea noastra?
– Cum iesim din tiparele disfunctionale in care ne-am format?
– Exista vindecare ”radicala”?
– Cum este perceputa in Romania psihoterapia?
– Provocari intalnite la introducerea metodei constelatiilor sistemice si de familie in Romania.

#bizilivetv #antreprenoriat #business #story #educatie #leadership #francize #ecommerce #cultura
Aboneaza-te pentru continut NOU –» http://www.youtube.com/c/BiziLiveTV
Vezi toate interviurile pe Site –» https://www.bizilive.ro/
Sprijinim antreprenoriatul in toate formele lui: social, eco, civic, medical, educational, cultural si startup-urile.

Publicitate