Antreprenoriat si Startup cu Florin Pasat S02 ep. 4

54

Florin Pasat este soț, tată, antreprenor, coach, speaker, autorul cărţii „WOW! Noul ghid ca să trăieşti acum o viaţă abundentă şi împlinită” şi creatorul proiectului „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” – proiect al cărui scop este să le ofere oamenilor cele mai simple și mai eficiente tehnici prin care să aibă o viaţă abundentă şi împlinită.

Florin și-a început cariera ca trainer în 2001. A livrat traininguri de vânzări și marketing, comunicare, management. De-a lungul timpului a constatat că singurele modele care funcționează sunt cele care au OMUL în centru. Încetul cu încetul și-a schimbat abordarea și prioritatea sa a devenit să-i ajute pe oameni să crească.

Am discutat cu Florin in cadrul emisiunii Antreprenoriat și Startup cum a început, ce provocări a depășit, cum s-a dezvoltat proiectul sau și care sunt planurile de viitor!

Prima afacere a fost o lectie dura dar am invatat foarte mult – Florin Pasat

Florin ne poveste in video cum a dezvoltat primul business care l-a propulsat in top 5 firme care activau in acelasi dmeniu ca al sau si la doar un an distanta generase o Groapa a Marianelor de datorii.

Mindset sau Convingerile sunt generatorii realitatii tale

Exista in acelasi context financiar, politic, economic, antreprenori care pornesc acealasi model de business si unii reusesc altii dau faliment. De ce? Florin ne explica in VIDEO din experienta proprie.

Daca pornesti un business porneste de la inceput cu un mentor – Florin Pasat

Porneste de la inceput cu indrumare si cauta un om care stie drumul ne spune Florin. Inainte sa inveti strategiile acelui business identifica care este mindsetul acelui business.

Mentalitatea de a fi cel mai bun in business este controproductiva- Florin Pasat

Acest comportament pentru un antreprenor duce la depresie si la fliment, aceasta mentalitate este intalnita la liber profesionisti   ( contabil, expert financiar, trainer ). Ca proprietar de afacere, trebuie sa cauti oameni mai buni ca tine si sa faci echipa cu ei.

Te invitam sa urmaresti VIDEO pentru a afla mai multe tehnici si abilitati benefice pentru afacerea ta si viata ta.