Acasă Dezvoltarea Afacerii Antreprenoriat & Startup Antreprenoriat si StartUp cu Jobful Team

Antreprenoriat si StartUp cu Jobful Team

In Romania terminam facultati fara sa stim ce oportunitati am avea in viitor. 

Piata de recrutare este in continua schimbare iar in contextul erei digitalizarii, solutiile utilizate de companii pentru a recruta trebuie sa aduca un factor de diferentiere. Astfel, vom reusi sa angajam oameni pe criterii mult mai ample decat o descriere din CV.

Echipa Jobful sunt câștigătorii Premiului 3 și Premiului de Popularitate la cea de-a treia ediție Startarium PitchDay, cea mai mare competiție de pitch-uri pentru startup-uri!

Jobful este prima platforma din Romania de recrutare pe baza de Gamification. In cadrul jocului, candidatii primesc misiuni si provocari prin care li se vor evalua abilitatile in raport cu cerintele companiilor angajatoare. Jobful doreste sa le arate candidatilor cum arata piata de munca si ce s-ar potrivi pentru ei, cu scopul de a-i ajuta sa ia decizii mai destepte si mai constiente care sa ii avantajeze pe termen lung.

“Pe baza acestor abilitati, jobul care ti se potriveste te va gasi el pe tine.” 

“ATRAGE ANGAJATORI IN JOCUL TAU”

Piata de recrutare din Romania a ajuns in momentul in care cererea este mai mare decat oferta. Directia este sa se puna din ce in ce mai mult accentul pe soft skills – gandire critica, comunicare, integritate, adaptabilitate. Pe langa faptul ca noi testam aceste abilitati ale candidatilor in Jobful, un alt exemplu care sustine importanta acestor abilitati este faptul ca LinkedIn a achizitionat si a integrat o companie de invatare online.

Va invitam sa ii cunoasteti pe membrii Jobful:

Mihai Cepoi – Chief Everything Officer:


Colaborarea in cadrul echipei este foarte importanta. O parte din modul in care ne desfasuram activitatea include doua tipuri de intalniri. Cele tactice, saptamanale in care ne uitam ce am facut pana acum si ce urmeaza sa facem pe termen scurt. Si cele strategice, in care ne uitam la directie si ceea ce vrem sa facem pe termen lung.

Ioana Cepoi – Organizational Happiness Pursuer:


Pentru noi este important cum functionam impreuna si cat de bine ne facem treaba ca si echipa. Asta ne tine impreuna.

Profiroiu Ioan – Business Growth Alchemist:


O componenta foarte importanta pe care fiecare dintre noi o are si probabil orice antreprenor o are, de asemenea, este proactivitatea.

Nicu Cercel – Customer Happiness Architect:


Si pe piata de recrutare exista o tendinta spre digitalizare, iar joaca (gamification) actioneaza ca un factor de diferentiere.

Bianca Ene – Gamified Learning Architect. Bianca nu a putut fi alaturi de noi in cadrul emisiunii, dar puteti sa o cunoasteti vizualizand profilul de Facebook.

Va invitam sa vizualizati emisiunea cu Echipa Jobful pentru a afla mai multe despre:

– Povestea Jobful si Jobful for Business – Inceputuri si provocari
– De ce au ales Startarium PitchDay
– Cum trebuie structurat un pitch castigator
– Ce reprezinta premiul de 20.000 EUR pentru Jobful
– Care sunt provocarile candidatilor din Romania astazi
– Care sunt provocarile companiilor din perspectiva recrutarii in Romania
– Cum arata un startup in tehnologie in Romania si care sunt resursele necesare
– In ce directie se indreapta recrutarea, atat in Romania cat si World Wide
– Ce solutii exista pentru organizatiile mici si medii (mediul IMM)
– Ce este gamification si cum ne poate ajuta in procesele de business

Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth Romania, Impact Hub

Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV este este primul format #live din Romania unde antreprenorii discuta, impartasesc povesti, provocari si solutii reale pentru performanta in mediul de business Romanesc. Stim ca din carti poti invata sa innoti teoretic, dar cand vei sari in bazin, apa, temperatura si cum reactionezi tu, sunt variabile pe care inveti sa le controlezi doar practicand inotul. Formatul Antreprenoriat & Startup isi propune sa ofere experinte cu aplicabilitate imediata si adaptate la mediul de afaceri Romanesc.

Ariadna Vlad
Ariadna Vlad este Knowledge Manager (KM) certificat de catre Institutul KM din Elvetia.Ariadna isi foloseste experienta acumulata in mai bine de 8 ani in jurul dezvoltarii strategiei si a activitatilor corespunzatoare pentru Managementul Cunostintelor (KM) din cadrul companiilor, urmarind obiectivul de a disemina bune practici si de a promova colaborarea.Obiectivele care guverneaza activitatea Ariadnei implica stimularea inovatiei si demonstrarea impactului major al unei bune structurari a informatiei in cadrul companiilor. Un alt aspect important pentru crearea unui mediu de colaborare este colectarea de cunostinte si informatii relevante iar apoi punerea acestora la dispozitia profesionistilor pentru a fi usor de gasit si folosit.

Latest articles

video

Departamentul Financiar cu Mariana Burlacu | Condec Consulting

Mariana Xianmei are experienţă de peste 20 ani în domeniul financiar-contabil si fiscal, activând pe piaţa românească, la început ca free lancer, apoi, din...
video

ECO Antreprenor cu Elena Gaspar – Ion | Presedinte SNRB

Invitata emisiunii a fost Elena Gaspar-Ion - Presedinte SNRB - Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.Sistemul National de Reciclare a Bateriilor este membru fondator –...
video

Educatie Financiara cu Mihai Bobocea | Purtător de cuvânt APAPR

Mihai Bobocea este purtător de cuvânt APAPR. Cu o experiență de 14 ani în zona fondurilor de pensii private, întâi ca jurnalist de business și...
video

UpGrade cu Mădălina Dobre si Andreea Purcaru

Andreea Purcaru se auto-caracterizează drept o tânără ambițioasă și motivată, aflată într-un proces constant de învățare. Este pasionată de antreprenoriat și start-upuri tech, în...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT