Beatrice Ionescu este Fundraising Manager & Sport Events Enthusiast la Autism Voice.
Pot scrie o poveste despre mine, dar aceasta nu este doar despre mine. Este vorba despre amprenta pe care o lăsăm în lume.
Pasionata de strângere de fonduri, yoga shoshin, „mamă” a echipei de finanțare a echipei Team Voice.
O parte visătoare, două părți entuziaste. trei părți orientata către oameni.
Prea multe părți?
Haideți să descoperim acest lucru împreună!

Numele meu este Ema Capitanescu, si cred cu tarie in scalare si optimizare. Dupa o experienta de aproape 10 ani in multinationale cu profil financiar, in care am analizat nevoile companiei, am contribuit la dezvoltarea produselor si a portofoliilor de clienti existenti, am facut pasul catre antreprenoriat, punand la dispozitie companiilor din segmentul IMM instrumente de dezvoltare. Rolul meu este sa vin cu o solutie rapida si eficienta care sa creasca vanzarile accelerat.
Procesul se numeste Business Elevation, este singurul de acest gen din Romania, si se desfasoara in trei etape:
✔️ Viziune – In aceasta etpasa se realizeaza auditul companiei pentru a intelege modul de actiune a acesteia, acordul si reciprocitatea intre valori, misiune si cat se respecta. Se identifica punctele forte si mai putin forte si se acorda directii in acest sens, pentru ca urmatoarele doua etape sa curga optim.
✔️ Vizibilitate – Odata identificate punctele forte ale companiei, se contureaza o strategie pentru a le pune in valoare catre prospecti. In aceasta etapa se organizeaza un eveniment, cu destinatia de a aduce laolalta persoanele interesate de brand si de produsul companiei despre care vorbim. Evenimentul are rolul de a inchega increderea in brand si de a stabili relatii concrete si puternice.
✔️ Vanzare – Ultimul si cel mai important punct al procesului. Evenimentul de vanzare, un concept nou si unic in Romania promite sa inchida lead-urile generate de punctul anterior, prin organizarea de evenimente specifice in acest sens. Astfel ca, lead-urile generate vor avea return imediat. Cu alte cuvinte, oamenii interesati de brand participa la un workshop gratuit al companiei, in care sunt prezentate beneficiile produselor. Intentia nu este de a vinde sau de a promova, ci de a raspunde punctual nevoilor participantilor. Ca exemplu, in cadrul unui workshop de coaching sau psihologie, vom prezenta instrumente valoroase de inteligenta emotionala.
Intr-o lume a online-ului si digitalizarii, se resimte nevoia de interactiune umana, de relatii si parteneriate care sa raspunda pe termen lung nevoilor de business, intr-un cadru integru.
Pe langa componenta de scalare, se identifica si se contureaza o comunitate in jurul brand-ului. Statistic vorbind, retentia este mult mai avantajoasa din punct de vedere financiar pentru companie, comparand cu vanzarea ce vine din contacte reci.
Impletirea pasiunii de a vorbi in fata unui public cu a indruma tinerii antreprenori catre succes, m-au determinat sa conturez, alaturi de Autism Voice, cel mai intercativ workshop de antreprenoriat din Romania. Si spun intercativ cu bold si italic, caci participantii vor simti pe pielea lor experienta de a fi antreprenor, pentru o zi.

AntreprenAWEriat 1.0 – eveniment-concept 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃 destinat antreprenorilor la început de drum, soloprenorilor sau freelancerilor pasionați de o idee și motivați interior de a o pune în practică.
Indoielile fac parte din joc, stim, nu este probabil ce iti doreai sa auzi. Dar este adevarul. Am creat acest eveniment din dorinta de a pune la dipsozitie cea mai transparenta versiune a antreprenoriatului – Ce este, de fapt, si cum este, de fapt, sa fii antreprenor? Este atat de idealist incat te vei imbogati peste noapte si ideea ta este geniala? Poti lucra cu laptopul pe plaja, de oriunde, oricand? Esti pregatit pentru atata libertate? Cum stai cu organizarea? Stai linistit, exista cu siguranta solutii, daca este cu adevarat ce iti doresti! Iar daca nu iti doreai, probabil nu citeai textul pana aici! Alatura-te comunitatii, participand la evenimentul AntreprenAWEriat 1.0, si descopera intrebari si solutii la problemele si intrebarile care te macina de la 8 experti in domeniu.

Am aflat in aceasta emisiune despre  AntreprenAWEriat 1.0  – eveniment-concept 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃 destinat antreprenorilor la început de drum, soloprenorilor sau freelancerilor pasionați de o idee și motivați interior de a o pune în practică.