Antreprenoriat Social cu Cristiana Ionescu | Dreamcatchers.

Cristiana Ionescu este Fondator Dreamcatchers Romania – prima agentie de fundraising din Romania.
Agentia ofera consultanta in strategie atragere de fonduri, campanii de atragere de fonduri inovatoare, radiodon, teledon, direct mailing, abordari directe, online, social media, fundraising business planuri, recrutare si training fundraiseri, coaching, fundraising strategy.
Misiunea: dezvoltarea pietei de fundraising din Romania prin mecanisme si metode de atragere de fonduri noi si inovative
si dezvoltarea unei generatii de fundraiseri de succes.

Mama lui Bogdan Ionescu, 20 de ani, student la Manchester University, a EDULIER, asociația copiilor cu tulburări specifice de învățare și a Dreamcatchers, agentia de atragere de fonduri- fundraiser, friendraiser, flowerraiser- femeia anului 2013.

„Zi de zi sunt alături de toți ”copiii mei”: Asociația EDULIER, Comunitatea Dreamcatchers România, Centrul Edulier pentru copii dislexici, construind, cu peste 1300 de prieteni, o comunitate mai bună, activă și implicată, pentru copiii și nepoții noștri.”

Centrul Edulier, este un proiect inceput din dragoste pentru copii, bazat pe voluntariat si derulat de o echipa mica, dar cu expertiza in educatie, ce insumeaza peste 50 de ani.
Edulier, atelierul de educatie non-formala, ofera o modalitate creativa si inteligenta de a petrece timpul liber ;constituie o baza practica pentru notiunile pe care acestia le dobandesc in scoala.
Edulier este cadrul perfect in care copiii bogati si cei saraci interactioneaza, ajung sa se cunoasca si sa demontezeprejudecatile pe care le au unii despre ceilalti; la randul lor, ei isi educa familiile, producand o schimbare puternica si de durata in comunitate, una venita din interior.

Am aflat din acest episod despre:

– Fundraising vs Friendraising
– Cum aduni prieteni si fonduri pentru organizatia ta

Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii