More

  Antreprenoriat Social cu Eliza Nitescu | Totul este Posibil

  Pe 7 februarie am gazduit o noua ediție #live Antreprenoriat Social.
  Aceasta emisiune oferă o alternativă la antreprenoriatul clasic, pentru domeniile mai puțin lucrative.
  Dorim să încurajăm startup-uri cu misiunea socială foarte clar definită și antreprenorii sociali care doresc să aducă valoare prin ONG-urile pe care le fondează.

  Invitata speciala: Eliza Nitescu | Fondator Asociația TOTUL ESTE POSIBIL

  Din cuprinsul emisiunii:
  – Importanța implicării sociale
  – Cum alegem o cauză socială
  – Modalități de implicare / voluntariat
  – Capcanele implicării sociale
  – Ce câștigăm prin contribuția la cauzele sociale?

  Despre Asociatia TOTUL ESTE POSIBIL

  Organizația a fost înființată în 2017, cu scopul de a sprijini persoanele cu potențial și obiective clare în drumul spre performanță. Printre cei pe care îi susținem se numără elevi olimpici, sportivi campioni, artiști sau oameni de cultură. Campaniile noastre vizează în special proiecte în domeniile educației, sportului, artei, medicinei sau mediului.

  În fiecare zi vedem oameni cu potențial, obiective mărețe și visuri clar conturate care la un punct se opresc din drumul lor mai departe. Motivele sunt multe și pornesc de lipsa de încredere în sine sau a simțului gestionării propriilor proiecte, ajungând până la adevărate blocaje emoționale sau absența cunoștințelor pentru a-și gestiona un plan de carieră.

  La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.
  Majoritatea ONG-urilor își îndreaptă atenția către categoriile defavorizate și tocmai pentru că deja multe organizații fac o muncă excelentă în acest sens, ne-am decis să ne orientăm către persoanele care nu au parte de foarte multă atenție, întrucât de obicei se consideră că ar trebui să se descurce singure, fără ca cineva să se întrebe dacă nu cumva și ei, fiind oameni cu emoții și trăiri, au propriile lor provocări pentru a face pași înainte.