Acasă Socio-Cultural Antreprenoriat Social Antreprenoriat Social cu Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria

Antreprenoriat Social cu Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria

Antreprenoriat Social cu Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria.

Cristiana Mateoiu este Director Executiv Fundatia Inovații Sociale Regina Maria.
Licentiata in management, cu o experienta de 20 de ani in marketing si vanzari, Cristiana Mateoiu a decis sa parasesca in urma cu 4 ani zona de corporate si de antreprenoriat, pentru a se dedica actiunilor umanitare. Participand ca voluntar intr-un proiect al Fundatiei Regina Maria, a simtit ca si-a descoperit misiunea, si a decis sa ramana. De atunci lucreaza aici ca Director Executiv, si coordoneaza direct activitatea de fundraising si comunicare.

Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria este o organizatie de caritate neguvernamentala dedicata asistentei medicale integrate pentru persoanele fara venit si fara asigurare medicala si pentru persoanele cu venituri mici din Bucuresti, prin intermediul Policlinicilor Sociale. Ajutam si ingrijim persoanele aflate in nevoie prin proiecte sustenabile si durabile in domeniile sanatatii si educatiei.
Fundatia a fost infiintata de Dr. Wargha Enayati impreuna cu sotia sa, Mitra Enayati Tai in luna august 2010. Daruirea, entuziasmul si spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii sa creeze proiecte care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii a cat mai multor romani.
De aproape 5 ani oferim servicii medicale de calitate in mod neconditionat si sansa la o viata decenta celor mai putin norocosi decat noi. Credem ca actul medical este o forma de a-ti iubi semenii si ca activitatile pe care le facem pentru binele celorlalti sunt importante nu doar pentru cei care au nevoie, ci si pentru fiecare dintre noi, in cladirea unei lumi mai bune. Toate persoanele trebuie sa beneficieze de servicii medicale si de o sansa la o viata decenta.

Fundatia Inovații Sociale Regina Maria s-a angajat inca din 2011 sa oferire gratuit servicii medicale integrate persoanelor fara venituri si fara asigurari medicale, prin Policlinica sa sociala de la Baba Novac.
“Din 2015 ofera servicii medicale si personalelor asigurate medical, dar cu venituri mici si foarte mici, prin Policlinica Sala Palatului. In aceasta policlinica cu servicii medicale de inalta calitate, orice pacient este insa binevenit!
In present avem peste 2500 de pacienti fara venituri si 1500 de pacienti cu venituri foarte mici inscrisi in policlinicile noastre sociale.
Deoarece credem ca Educatia este un drept universal, suntem angajati in egala masura si in a oferi suport copiilor, in special celor din familii sau zone defavorizate.
Avem astfel in grija 200 de copii in doua centre educationale de tip after-school: in Baneasa, in Clinceni”

Am aflat in acest episod despre:

– Fundatia Inovații Sociale Regina Maria
– Misiune si Valori
– Proiecte sustinute
– Bucharest Charity Fashion Show

Cristina Paraschiv
Sunt Cristina și îmi place sa citesc și sa călătoresc !

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT