Antreprenoriat Social cu Laszlo Bodor – Co Fondator Galantom Live de la 20:00, 6/06/2018

85

Antreprenoriat social este unul dintre cele mai noi formate marca BiziLive TV. Ne dorim să fie o alternativă la antreprenoriatul clasic pentru domeniile mai puțin lucrative.
Dorim să încurajăm prin această emisiune startup-uri cu misiune sociala foarte clar definita.
Misiunea noastră, a echipei #BiziLiveTV, în calitate de antreprenori sociali voluntari, este să producem valoare și profit pentru mediul antreprenorial, aducând informații reale de la antreprenori de top si prin finantarea mai multor proiecte de educație și de mediu.

Laszlo Bodor este NGO Capacity Building Manager la Asociatia pentru Relatii Comunitarei si membru fondator al Asociatiei Envision Romania, organizatie neguvernamentala care a initiat acum 5 ani platforma Galantom și care este din 2017 reprezentantul local al miscarii globale Giving Tuesday.
Laszlo a lucrat timp de 10 ani in mediul corporate, insa dupa 3 ani de voluntariat a facut o schimbare radicala in cariera, alegand sa se dedice cu norma intreaga sectorului neguvernamental.
Aproape 4 ani a lucrat la HOSPICE Casa Sperantei iar anul trecut s-a alaturat echipei ARC iar in paralel a contribuit la implementarea proiectelor Asociatiei Envision.
Considera ca voluntariatul i-a schimbat viata neasteptat de mult, in bine si spune cu mana pe inima ca activitatea in sectorul neguvernamental i-a oferit cea mai bogata experienta profesionala de pana acum si o experienta de viata extraordinara, in acelasi timp.

Scopul acestei platforme este să crească impactul și vizibilitatea proiectelor organizațiilor care aduc schimbare în comunitate și să promoveze oamenii care se implică voluntar prin fundraising și friendraising pentru cauzele în care cred.

Galantom este un OM care este mereu dispus să ajute pe alții, în mod dezinteresat; mărinimos.
Noi știm că sunt mulți astfel de oameni în România și ne propunem să cream o comunitate care să aducă împreună organizațiile non-profit și oamenii de bine.

 

Antreprenoriat Social cu Laszlo Bodor – Co Fondator Galantom
Discutam LIVE cu Laszlo despre:

– Cum functioneaza platforma Galantom
– Inceputuri si provocari
– Echipa si planuri de viitor
– Cum consstruiesti proiecte si echipe
– Cum faci un ONG sa fie profitabil