More

  Antreprenoriat Social cu Severin Irimia | Atlet de performanță

  Invitat special:
  Severin Irimia | Atlet de performanță

  Din cuprinsul emisiunii:

  ✅ Parcursul profesional al lui Severin Irimia, de la barman la cvadruplu campion național la CrossFit
  ✅ Instrumente de fundraising pentru cauze sportive
  ✅ Organizațiile non-profit și cauzele în domeniul sportiv
  ✅ Modalități de implicare / voluntariat pentru cauza unui campion național

  Despre Severin Irimia

  A urmat studii cu profil real și este absolvent al unei facultăți de științe economice, însă parcursul său profesional s-a conturat abia când a descoperit lumea sportului.

  După universitate, Severin a urmat cursurile de antrenor la Federația Română SPORTUL PENTRU TOȚI (până la nivelul III), și-a luat certificarea de personal trainer pe fitness & aerobic și a schimbat jobul în cadrul aceleiași săli, devenind antrenor, dar practicând și bodybuildingul.

  Deviza mea este „Stay strong”! Sursa mea de putere este familia.

  Severin a iubit dintotdeauna exercițiile grele, intense, iar într-o zi, pe ecranele sălii de fitness la care lucra, a văzut reclama la finalul căreia era un cuvânt intrigant: CrossFit. CrossFit-ul a apărut la nivel mondial în 2003, mai precis în Statele Unite, iar în 2007 a avut loc prima competiție de CrossFit în America – CrossFit Games (concurs care ulterior s-a numit Reebok CrossFit Games și a devenit un fel de Olimpiadă a CrossFitului).

  Un campion este un exemplu pentru ceilalti.

  România a participat pentru prima oară la Reebok CrossFit Games în 2019, fiind reprezentată de Severin.

  Câștigarea pentru a patra oară consecutiv a titlului de The Fittest Man in Romania i-a adus implicit lui Severin invitația de a participa din nou la Reebok CrossFit Games. Sportivul se antrenează intens pentru a face o figură frumoasă în America, însă cel mai mare obstacol se dovedește a fi bugetul implicat de o competiție de asemenea nivel și anvergură.
  Concursul va avea loc în iulie-august 2020. Bugetul competiției, luând în calcul taxa de înscriere, transportul (avion), cazarea, echipamentul, nutriția și o tabără de pregătire, se ridică la 5.000 USD.

  Așadar, România are șansa de a participa la cea mai mare competiție de CrossFit din lume, prin persoana și prezența lui Severin Irimia. Asociația TOTUL ESTE POSIBIL este alături de Severin Irimia, care are ca cel mai mare vis să adauge România pe harta CrossFit-ului mondial, având acum această șansă unică.

  Pe 23 martie, de la ora 13.00, îl aducem pe Severin în fața publicului spectator al emisiunii Antreprenoriat social, de la BiziLiveTV, pentru a-și spune povestea personală și a oferi ocazia celor care vor rezona cu proiectul său, să îi acorde sprijinul necesar pentru participarea la Reebok CrossFit Games 2020.

  Campania pentru Severin este deja în curs, iar cei care vor să îl susțină pot face acest lucru prin platforma de fundraising Galantom: http://bit.ly/SeverinIrimia_ReebokCrossFitGames

  Cele mai noi emisiuni și evenimente: