Acasă Dezvoltarea Afacerii Antreprenoriat & Startup Antreprenoriat & Start-up | Cristina Preda, Preda Publishing

Antreprenoriat & Start-up | Cristina Preda, Preda Publishing

Antreprenoriat & Start-up | Cristina Preda, Preda Publishing.

Cărțile Preda Publishing sunt cărți dedicate eroului din fiecare. Editura a început cu eroii sportului și a continuat cu eroii fictivi care ne fac să visăm cu ochii deschiși, ne inspiră și ne deschid porțile unei noi realități, una pe care de multe ori nu o cunoșteam.

Cristina Preda a absolvit un MBA cu Distinction (echivalentul britanic al Summa Cum Laude), iar parcursul ei profesional a cunoscut puncte de cotitură foarte importante.

După o scurtă carieră de asistentă medicală începută la 18 ani, timp în care a urmat cursurile Facultății de Drept Maritim și Fluvial ale Universității Danubius din Galați, au urmat 10 ani de carieră în comunicare în companii precum Tetra Pak, Connex, Musat & Asociații, în 2003 Cristina Preda a hotărât să se dedice antreprenoriatului.

Brand Academy, un boutique de consultanță de brand, și Preda Publishing, unica editură românească dedicată sportului, sunt companiile pe care le-a fondat și care i-au adus realizări impresionante.

Este fascinată de cuvinte și de universul acestora și crede că poveștile – reale sau fictive, cele pe care ni le spunem nouă înșine și cele pe care le împărtășim altora – sunt țesătura fundamentală a unei vieți bine trăite. “Cele mai multe cărți urmează un model standard. Încep captivant și au un sfârșit previzibil, cu excepția cazului în care citești dicționarul (însă chiar și atunci, poți realiza o narațiune abstractă). Dar există cărți care funcționează puțin … diferit. Cărțile Preda Publishing spun povești cu ecou. Nu sunt alese după aceleași reguli, nu se citesc în același mod și, uneori, te fac să descoperi lucruri noi despre tine”, ne spune Cristina Preda.

Preda Publishing aduce la lumina tiparului narațiuni complexe, cărți unice care ating dimensiunea profund umană a fiecărui personaj.

 

Am aflat din acest episod:

✅ Provocările și oportunitățile antreprenoriatului pentru o femeie
✅ Parcursul antreprenorial
✅ Începuturile companiei, evoluția și planurile pentru 2019
✅ Piața de carte din România
✅ Literatura de nisă
✅ Mindset și instrumente antreprenoriale

Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii

Cristina Paraschiv
Sunt Cristina și îmi place sa citesc și sa călătoresc !

Latest articles

video

Antreprenoriat Civic cu Matei Sumbasacu | Co Fondator al Re:Rise

Antreprenoriat Civic cu Matei Sumbasacu | Co Fondator al Re:Rise De profesie inginer structurist, Matei este președinte și co-fondator al Re:Rise – Asociația pentru Reducerea...
video

Antreprenoriat & Parenting cu International School of Bucharest

Antreprenoriat & Parenting cu International School of Bucharest. Mădălina Cioc este Director de Admiteri și Comunicare la International School of Bucharest, școală internațională care urmează...
video

Antreprenoriat & Parenting cu Florina Badea | Blogger si Coach

Antreprenoriat & Parenting cu Florina Badea | Blogger si Coach. Florina Badea este Health & Food Coach, healthy lifestyle blogger, trainer . De formație educator și...
video

Tell me Your Story cu Gáspár György | Psihoterapeut relational

Tell me Your Story cu Gáspár György | Psihoterapeut relational. Gáspár György este expert național și formator de opinie în sănătate relațională. Psiholog clinician și psihoterapeut...