Antreprenoriat & Start-up | Cristina Preda, Preda Publishing

Antreprenoriat & Start-up | Cristina Preda, Preda Publishing.

Cărțile Preda Publishing sunt cărți dedicate eroului din fiecare. Editura a început cu eroii sportului și a continuat cu eroii fictivi care ne fac să visăm cu ochii deschiși, ne inspiră și ne deschid porțile unei noi realități, una pe care de multe ori nu o cunoșteam.

Cristina Preda a absolvit un MBA cu Distinction (echivalentul britanic al Summa Cum Laude), iar parcursul ei profesional a cunoscut puncte de cotitură foarte importante.

După o scurtă carieră de asistentă medicală începută la 18 ani, timp în care a urmat cursurile Facultății de Drept Maritim și Fluvial ale Universității Danubius din Galați, au urmat 10 ani de carieră în comunicare în companii precum Tetra Pak, Connex, Musat & Asociații, în 2003 Cristina Preda a hotărât să se dedice antreprenoriatului.

Brand Academy, un boutique de consultanță de brand, și Preda Publishing, unica editură românească dedicată sportului, sunt companiile pe care le-a fondat și care i-au adus realizări impresionante.

Este fascinată de cuvinte și de universul acestora și crede că poveștile – reale sau fictive, cele pe care ni le spunem nouă înșine și cele pe care le împărtășim altora – sunt țesătura fundamentală a unei vieți bine trăite. “Cele mai multe cărți urmează un model standard. Încep captivant și au un sfârșit previzibil, cu excepția cazului în care citești dicționarul (însă chiar și atunci, poți realiza o narațiune abstractă). Dar există cărți care funcționează puțin … diferit. Cărțile Preda Publishing spun povești cu ecou. Nu sunt alese după aceleași reguli, nu se citesc în același mod și, uneori, te fac să descoperi lucruri noi despre tine”, ne spune Cristina Preda.

Preda Publishing aduce la lumina tiparului narațiuni complexe, cărți unice care ating dimensiunea profund umană a fiecărui personaj.

 

Am aflat din acest episod:

✅ Provocările și oportunitățile antreprenoriatului pentru o femeie
✅ Parcursul antreprenorial
✅ Începuturile companiei, evoluția și planurile pentru 2019
✅ Piața de carte din România
✅ Literatura de nisă
✅ Mindset și instrumente antreprenoriale

Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii

Articole Corelate