Acasă Emisiuni Live Antreprenoriat & Startup Antreprenoriat & StartUp | Afaceri în sistem de franciză

Antreprenoriat & StartUp | Afaceri în sistem de franciză

 

 

Antreprenoriat & StartUp by BiziLive TV este este primul format #live din România unde antreprenorii discută, împărtășesc povești, provocări și soluții reale pentru performanța în mediul de business românesc.

Formatul Antreprenoriat & Startup își propune să ofere experiențe cu aplicabilitate imediată și adaptate la mediul de afaceri românesc.

Din Septembrie 2018 ne aflăm deja în al doilea sezon de educație antreprenorială “predată” în direct, fără montaje, de oameni care au construit o afacere și pot împărtăși din culisele propriului business.

Pe 24 Septembrie i-am invitat în studioul BiziLive TV pe Raluca și Paul Voicu, Managing Partners la Francize.ro

O afacere proprie, în special dacă aceasta este dezvoltată în sistemul de franciză al unui brand cunoscut, este una din cele mai bune modalități de a avea un câștig financiar ridicat. Iar ceea ce este mai important e că riscul de eșec este mult mai mic atunci când pornești o afacere în franciză.

În acest moment, francizele traversează o perioadă bună de evoluție și s-au dezvoltat într-un ritm rapid în ultimii ani, în mai toate domeniile de activitate. Piața francizelor a crescut de la 1.6 miliarde euro în 2014 la aproape 3 miliarde euro la finalul lui 2017. Creșterea conceptelor se datorează în special partenerilor francizați – cei care au crezut în business-urile respective și au fost dispuși să își investească resursele pentru a face ca aceste afaceri să fie de succes.

A cumpăra o licență de franciză înseamnă să conduci o afacere pe propriul risc, însă cu beneficiile folosirii numelui brandului francizorului. Notorietatea brandului îți garantează un număr crescut de clienți și “șanse” mai mici de a da faliment. După luarea deciziei de a intra în rețeaua de franciză, francizorul și francizatul trebuie să semneze un acord ce impune obligații pentru ambele părți. Principala responsabilitate a francizorului este de a oferi licența de franciză ce permite utilizarea numelui brandului și să asigure transferul de informații și cunoștințe cu privire la conducerea afacerii în mod regulat pe toată perioada acordului. Responsabilitatea primară a francizatului este de a conduce franciza după regulile comune de funcționare a rețelei și de a plăti taxele aferente cumpărării licenței de franciză.

Pe 24 Septembrie, vom discuta LIVE cu Raluca și Paul Voicu despre:
✅ Începuturile francize.ro și etapele majore de evoluție
✅ Provocările și oportunitățile antreprenoriatului
✅ Franciza ca opțiune de a deține o afacere
✅ Franciză versus alte forme de business: avantaje și dezavantaje
✅ Mituri și realități legate de francize

Ne poți împărtăși propriile tale propuneri de subiecte de discuție, întrebări și alte sugestii atât înainte de ediție (lasă un mesaj aici: https://www.facebook.com/biziliveTV), cât și pe tot parcursul emisiunii!

Mai multe informaţii despre francize.ro pot fi consultate aici:
https://www.francize.ro/

Realizator și moderator: Eliza Nitescu
Sponsori emisiune: Polti Romaniae-cloth Romania

Constantin Paraschiv
Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Must Read

video

Webinar cu Robert Kiyosaki BiziLIVE TV

Robert Kiyosaki a revolutionat felul in care milioane de oameni privesc banii. Antreprenor, investitor si orator motivational, Kiyosaki e cel mai bien cunoscut ca autorul cartii #1 in finante personale “Tata Bogat, Tata Sarac” care s-a vandut in peste 32 de milioane de copii.

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE   Este un fapt binecunoscut acela ca, pe masura ce un contract este mai bine...
video

La Prima Afacere episod 4 cu Anca Alina Ionescu -Fondator Program Sănătate “Tânăr și Sănătos”

Află din acest epidod video La prima afacere cum a depașit Anca Alina Ionescu primele provocari si ce soluții recomandă pentru prima afacere.
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anca Iovan – Financial Intelligence

https://youtu.be/DDJ1ARf69Ks E foarte important sa stii de unde sa te informezi, mai ales in mediul de business. Acest aspect are o influenta asupra succesului afacerii...
video

La Prima Afacere episod 3 cu Cristian Găvan – Fondator MAM Bricolaj

Marja de profit a crescut de la 5% la 10%, iar nu­mărul de angajaţi s-a majorat de la 58 la 62“, spune Cris­tian Găvan, acţio­narul MAM Bricolaj.

12 000 + abonați, studii de caz, invitații la evenimente premium si webinarii