More

  Antreprenoriat & StartUp | Cătălin Palavescu, PacPac StudioS

  Antreprenoriat & StartUp by BiziLive TV este este primul format #live din România unde antreprenorii discută, împărtășesc povești, provocări și soluții reale pentru performanța în mediul de business românesc.

  Formatul Antreprenoriat & Startup își propune să ofere experiențe cu aplicabilitate imediată și adaptate la mediul de afaceri românesc.

  Din Septembrie 2018 ne aflăm deja în al doilea sezon de educație antreprenorială “predată” în direct, fără montaje, de oameni care au construit o afacere și pot împărtăși din culisele propriului business.

  Pe 20 Septembrie l-am invitat în studioul BiziLive TV pe Cătălin Palavescu, producător, scenarist și regizor de film, trainer la Universitatea Hyperion, Facultatea de Actorie și președinte fondator al Asociației Social Art.

  Studiază marketingul online, psihologia consumatorului și arta persuasiunii, fiind preocupat de asemenea și de transmiterea poveștilor prin intermediul imaginilor foto și video. Ca cineast, participă la festivaluri și concursuri de film interne și internaționale, câștigând premii și aprecierea publicului pentru lucrările sale.

  Acumulând experiență în vânzări și marketing, apoi în televiziune, din anul 2011 a devenit antreprenor, înființând compania PacPac StudioS. Echipa pe care o coordonează este formată din profesionişti (scenarişti, regizori, directori de imagine, operatori video, editori video, fotografi, reporteri, prezentatori TV, copywriteri, actori, cântăreţi, make-up artişti) cu studii de specialitate și experienţă, care lucrează în televiziuni sau în companii de profil.

  PacPac StudioS vine în sprijinul antreprenorilor şi companiilor care îşi doresc să îşi îmbunătăţească imaginea de brand, să îşi crească vânzările şi care înţeleg beneficiile aduse procesului de promovare prin materiale multimedia de calitate.

  De peste 7 ani, PacPac StudioS tratează producția foto și video într-o manieră profesională. Cu echipamente profesionale, cu imaginație și atenție la detalii, compania dorește ca partenerii săi de afaceri să fie mulțumiți și să se folosească cât mai bine de video marketing. Iar, pe lângă producție video, oferă cursuri și workshop-uri cu aplicabilitate directă și imediată în promovare video.

  “Pentru noi este prioritară satisfacția partenerilor noștri de afaceri, pentru că noi nu îi numim clienți. De ani de zile reușim să ne îndeplinim misiunea profesională – aceea de a-i ajuta pe toți cei care lucrează cu noi să obțină maximum de beneficii din folosirea eficientă a materialelor multimedia pe care le realizăm pentru ei”.

  Pe 20 Septembrie, vom discuta LIVE cu Cătălin Palavescu despre:

  ✅ Parcursul profesional și decizia de a înființa PacPac StudioS
  ✅ Începuturile companiei și etapele majore de evoluție
  ✅ Mindset și instrumente antreprenoriale
  ✅ Provocările și oportunitățile antreprenoriatului
  ✅ Importanța imaginii în promovarea unui business

  Ne poți împărtăși propriile tale propuneri de subiecte de discuție, întrebări și alte sugestii atât înainte de ediție (lasă un mesaj aici: https://www.facebook.com/biziliveTV), cât și pe tot parcursul emisiunii!

  Realizator și moderator: Eliza Nitescu
  Sponsori Emisiune: Polti Romania & e-cloth Romania