More

  Antreprenoriat & Startup | Cristian Chițu, Patiseria Tineretului

   

  Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV este este primul format #live din Romania unde antreprenorii discuta, impartasesc povesti, provocari si solutii reale pentru performanta in mediul de business Romanesc.

   

  Stim ca din carti poti invata sa innoti teoretic, dar cand vei sari in bazin, apa, temperatura si cum reactionezi tu, sunt variabile pe care inveti sa le controlezi doar practicand inotul.
  Formatul Antreprenoriat & Startup isi propune sa ofere experinte cu aplicabiltate imediata si adaptate la mediul de afaceri Romanesc.

   

  Franciza Patiseria Tineretului a luat naștere în 2012 din dorința unui tânăr antreprenor de a oferi oamenilor gustul copilăriei, acele momente cu gust de neuitat, gustul zilelor în care bunica ne pregătea, grijulie, cu mâinile ei firave, bucate care mai de care.

   

  Prima unitate de producție și comercializare a produselor proaspete de patiserie este și astăzi vis-a-vis de Parcul Tineretului din București. Au început cu 6 angajați, iar în prezent dețin 4 patiserii care și-au dovedit succesul. La începutul anului 2017 le-au modernizat și utilat cu echipamente noi.

  Misiunea Patiseriei Tineretului este “Să ofere momente de răsfăț!”, obiectivul fiind acela de a deveni cea mai puternică rețea de patiserii, având în plan deschiderea de noi locații, atât proprii cât și francizate.

  Obiectivele de dezvoltare vizează deschiderea unor noi locații în capitală, implementarea de noi produse și servicii menite să satisfacă nevoile și cerințele clienților, precum și implicarea mult mai activă în proiecte de responsabilitate socială sau educaționale.

  “De la bunica am aflat, în mare taină, că bunătățile pe care le pregătea ea erau atât de apreciate de toată lumea pentru că, pe lângă ingredientele proaspete și de bună calitate pe care le folosea, mai aveau ceva special: erau plămădite cu iubire, din care nu uita niciodată să adauge din prea-plin. De la bunica am dobândit nu numai rețetarul ei faimos, după care frământăm cozonacii și împletim colacii sau pasca, dar și harul și darul acesta al ei, de a plămădi din și cu iubire, pe care mi l-a lăsat moștenire. M-am străduit, în timp, să împărtășesc și celorlalți din darul bunicii mele, invitându-i să treacă pragul patiseriilor noastre și să guste câte puțin din tot ceea ce avem proaspăt, pregătit, așa cum m-a învățat ea, în fiecare zi.” Cristian Chițu, fondator.

  În toamna anului 2017, Patiseria Tineretului a deschis un nou punct de lucru în Bucureşti, în zona Piaţa Unirii. Aceasta este a patra patiserie, după ce în primăvara lui 2017 compania a vândut una din unităţi. Extinderea face parte din planul de dezvoltare şi consolidare a poziţiei pe piaţa de profil din România (în următorii 2 ani, obiectivul este ca numărul de unități să ajungă la 10). Patiseria Tineretului a ajuns la venituri de peste 700.000 de euro şi plănuieşte extinderea naţională

  “Avem în vedere ca următoarele patiserii să fie în regim de franciză. Planurile noastre sunt să dezvoltăm o reţea prin intermediul căreia să comercializăm produse 100% româneşti, făcute după reţete vechi pe care le ştim din bătrâni. Vrem să aducem clienţilor noştri, prin gustul produselor pe care le coacem zilnic în cuptoare, bucuria copilăriei”, explică Cristian Chiţu, fondatorul Patiseriei Tineretului.

  Discutăm LIVE cu Cristian Chitu despre:
  ✅Povestea Patiseria Tineretului
  ✅Începuturi și provocari
  ✅Echipă și planuri de viitor
  ✅Cum pornești o franciză în industria gastro

  Pagina Eveniment LIVE–» BiziLive TV

  Te așteptăm cu întrebări, comentarii și te provocăm să inviți un prieten sau să dai share, ca să ajungă informația la cât mai mulți antreprenori.

  Realizator și moderator: Eliza Nițescu
  Sponsori Emisiune: Polti Romania e-cloth Romania