More

  Antreprenoriat & StartUp cu Adrian Raduta – RAMS MX School

  Investitia in oameni este cea mai importanta. O echipa inchegata poate da rezultate foarte bune.

  In cadrul emisiunii din 23 noimebrie l-am avut invitat in cadrul emisiunii Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV pe Adrian Raduta, multiplu campion est-european la motocross care, din 2001, conduce propria afacere – prima scoala si circuit de motocross din Romania, RAMS MX School – http://scoala.rams21.ro/

  Investitita initiala a fost de aprox. 150.000 euro din surse proprii. In 2017 a avut o cifra de afaceri de 45.000 euro, in crestere cu 35% fata de 2016. Anul acesta estimeaza o cifra de afaceri de peste 50.000 euro. Este singurul circuit de motocross din tara imprejmuit, cu sistem de irigare, retea electrica pe toata suprafata lui.

  Prima mea motocicleta a fost un cadou de la tatal meu. Am primit-o dezasamblata iar tatal meu mi-a spus: „Daca iti place acest sport si vrei sa inveti sa mergi cu motocicleta, trebuie sa o asamblezi singur.”

  In iulie a facut o noua investitie, de aprox. 20.000 euro, in amenajarea celui mai lung circuit de off road 4×4 din Romania. Circuitul se afla tot in baza sportiva TCS Racing Park unde este si scoala.
  De curand a deschis si un cricuit de buggy-uri.

  Este un sportiv si un antreprenor ambitios care, pe langa afacerea pe care o conduce, participa in continuare la competitii internationale unde si castiga. Prin ultima victorie si-a consolidat pozitia de campion est european la motocross.

  Dintre subiectele discutate live cu Adrian:

  – Povestea RAMS MX School
  – Inceputuri si provocari
  – De la pasiune la business
  – Echipa si planuri de viitor

  Pentru a vizualiza emisiunea, click aici.

  Sponsorii emisiunii: Polti Romaniae-cloth Romania

  Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV este este primul format #live din Romania unde antreprenorii discuta, impartasesc povesti, provocari si solutii reale pentru performanta in mediul de business Romanesc. Stim ca din carti poti invata sa innoti teoretic, dar cand vei sari in bazin, apa, temperatura si cum reactionezi tu, sunt variabile pe care inveti sa le controlezi doar practicand inotul.Formatul Antreprenoriat & Startup isi propune sa ofere experinte cu aplicabilitate imediata si adaptate la mediul de afaceri Romanesc.